Fucking shiny pokemon!!!

Jeg har pokemon x. Jeg har tatt elite 4 og skaffet meg de fleste mega stones. Jeg venter for det meste nå til jeg kan få overført pokemonene mine fra White 2 til X. Min lille Absol, Dragonair, ninetales , lugia, Dialga og wailord venter på meg XD det å vente til jeg kan overgøre dem til x irriterer meg, men noe som irriterer meg mest er at jeg IKKE får til å finne en shiny ninetales!!!! Jeg har nå tre safarier med ninetales, men det går absolutt ikke! Jeg har sitti å bevegd på den joy-sticken i 7 dager på rad!!! Aaaaarg blir gal!! Vil så innmari ha en shiny ninetales! Da blir den sølv og blå haler. Da ligner den jo enda mer på Frøya XD jeg bare elskern og må ha den. Å nei, jeg vil ikke ha en bytta en. Jeg vil ha en som er sett av meg og fanget av selveste moa:)

Q: har du noen gang funnet en shiny pokemon? Og hvor lang tid tok det deg?

2 kommentarer

mybadword

27.06.2014 kl.19:05

Trudde det ikke gikk ann og overføre fra white 2 til x eller y... Har også veldig lyst på den spess siden eg synes de fargene er heilt perfekte samen.

Wolfie Mikachu

27.06.2014 kl.21:46

mybadword: ikke sant:D den ser jo helt magisk og mystisk utXD

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits