Vi kan fortsatt være barnslige;)

Jeg og Kristin er sikkert de mest barnslige i klassen, men dette i skjul. Jeg lastet ned en time my little pony sanger på mobilen min som vi ser på i skjul på bussen;) vi skjuler skjermen og later som ingenting hver gang noen går forbi. Og ikke bare det, men vi så på løvenes konge sist helg og. Jeg fant ut at hun ikke hadde sett den og jeg bare "WHAT!!!?" Så da hadde vi en liten filmkveld vi to<3

Luna er så pen! Selv om Children of night ikke er en offisiell my little pony sang, er det fortsatt min favoritt sang sammen med This day:)

Ps. Jeg er alt for emosjonell. Jeg gråt av løvenes konge IGJEN!

2 kommentarer

nerdslife

03.12.2013 kl.22:10

Syns du skal slutte å skjule dine barnslige sider jeg. Selv spilte jeg gameboy (pokemon) i storefri på ungdomsskolen. Mange kalte meg barnslig og mobbet, men de sluttet da de skjønte jeg ikke brydde meg. De spurte hvorfor jeg spilte og jeg jeg svarte: "fordi det er gøy!". De ga seg ganske fort.

Og se nå: nå er spilling in. Den som ler sist ler best.

Fortsetter den dag i dag med å ha på meg my little pony t-skjorter på jobb og ser på tegnefilmer på tv'en. Så får bare hele resten av verden ha det kjipt tenker jeg=)

Wolfie Mikachu

04.12.2013 kl.15:01

nerdslife: om det bare var så enkelt=_=" jeg har det egentlig veldig fint i klassen:) det er værre med resten av trinnet. Jeg håper bare det går på videregående. Om jeg kanskje kommer inn på media og kommunikasjon sånn som brodern:) han kom seg inn med 4,7 i snitt. Jeg fikk 4,6 i 8. Så jeg håper jeg klarer å slå han i år;)

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits