2013 Favoritt Youtube kanaler

2013 har vært mitt youtube år. Jeg har sittet og sett på andre sine youtube kanaler nesten hver dag og nå skal dere få et lite innblikk av mine favoritter:D

Først og fremst er det den mest kjente kanalen i hele verden. Nemelig pewdiepie. Det er en gamingchannel og han tester ut mange forskjellige spill. Han er en spessialist på horror spill da han ofte for flere jumpscares. Han gjør virkelig alt for sine "bros" (det han kaller subrcriberne sine) som for eksempel det han har gjort i det siste å ha runnet impossible quiz både 1 og 2. Jeg bare sier, det er virkelig impossible!
Han spiller også dark souls nå. Noe som jeg er veldig glad i da jeg har mange gode minner fra spillet med broren min før han flyttet ut.

Disse to bossene blir kalt for pikachu og snorlax. Gjett hvorfor a dere;)

På min andre plass kommer watchusliveandstuff. Det er paret Anthony fra smosh og Kalel. De er verdens søteste par<3 også elsker jeg det at de dra og gjør så mye sammen sånn som å dra til Japan. Ofte er Anthony dessverre borte fordi han jobber med smosh.

Så kommer kanalen smosh. Det er Anthony og Ian som lager mange morsomme korte episoder eller sketcher. Jeg tror de er nå rundt på andre plass på mest subscribed channel på youtube etter pewdiepie. Bare se så mange subscriber de har nå i 2013!!

Jo, tilbake til Kalel. Hennes gamle romkamerat var Joey Graceffa som har kanalen joeygraceffa. Ganske logisk^^ han gjør challenges, musikkvideoer, vlogs og den nye serien han endelig har fått lagd, Storytellers.

Ooooo sexy;)
Hehe, men så er han online (ikke ekte) boyfriend med Shane Dawson. Kanalen hans er shanedawson og shanedawsontv. De er sååå søte sammen, men Shane har jo egentlig allerede en kjæreste som heter Lisa/lisbug og en hund som heter Unicorn. Så hvem passer Shane best med? Lisa/ Shisa eller Joey/ Shoey?

Så har vi en kanal som jeg ikke har sett så lenge på. Nemelig hailedabear. Hun heter Leda og har utrolig kult hår! Spørs hvilket hår da;) neida, det er samme hår, bare det at hun skifter hårfarge sånn ca hver måned. Hun lager morsomme videoer sånn som hvordan å være en alv!

Men hvilket hår liker du best?

Til slutt har vi er merman/havmann men også utrolig kult hår. aquamarinetheone. Han elsker havet og kaller sine subscribers for marines. Han lager musikkvideoer, vlogs, DIY, cosplay tutorials og mye annet:D han er skikkelig søt han og >.< bare se på han da!!!

Han er en samler, så han samler på alt som har med disney prinsesser, pokemon, sailormoon, monster high osv. Også har han nå en ny leilighet som er dritkul!!!

Så hvem er dine favoritt youtube kanaler?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits