Min egen youtube kanal?

Skulle jeg ha lagd min egen youtube kanal? Jeg mener. Jeg har nå sittet det siste året foran youtube. Jeg har til og med fått forbud å sitte foran ipaden mer en åtte timer av foreldrene mine, haha. Så har jeg sittet mye foran appen younow og stalket alle de søte youtuberne på twitter^^" men nå i det siste har jeg begynt å lure. Skal jeg starte min egen youtube kanal? Søstra mi startet en for noen få måneder på engelsk, Cakepaws. Hun er nok bedre i engelsk enn meg. Så nå var spørsmålet da. Engelsk eller norsk? Jeg kan mindre engelsk en norsk, men det norske youtube community er knøtt lite og ser ikke like morsomt ut. Om jeg lager den på engelsk, så kunne jeg jo også lage mange flere collabs med søstra mi:)

Har vært så glad i twitter i det siste. Nei, jeg twitrer ikke mye selv, men jeg retweeter youtubere som en liten reminder til meg når dems nyeste videoer er lagt ut:) ikke minst da de er live på younow;) har f.eks. fått med meg Caspar Lee og Thatcherjoe. Og en ikke like kjent youtuber men likevel kjent, Ryan Lamont.
Ps. Thacherjoe var på i går kl 20

Joe trodde marsvinet bæsjet på han XD

Han ga også ut en gratis Ipad mini vi kunne vinne:)

For litt siden var Caspar Lee også på.

Haha, han prøvde å synge til slutt XD

Til slutt den hyggelige Ryan Lamont.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits