Arbeidsuke på NRK: ut å filme!

Jeg jobber nå kveldstid i dag, men dagen er snart over og jeg skal snart hjem kl 21. Dagen i dag startet med et møte. Her planla vi hva som skulle på nyhetene. Jeg skulle kanskje filme om grevlinger, men det ble heller tre andre oppdrag. Jeg slo stein, saks, papir med Simen (en annen som er på arbeidsuke) om hvem som skulle bli med Bjørn og Lotte på oppdrag. Jeg vant, så Simen jobbet med radio i dag. Jeg kommer nok til å jobbe med radio i morgen da jeg ikke får hvert her så lenge fordi jeg skal på noe konfirmant greier i morra.
Først viste Bjørn meg og Simen strata bilen. Det er den bilen de bruker til livesendinger. Den har masse ledninger og en 9meter høy mast på taket!

Jeg ble med Lotte og Bjørn ut. Vi var på vei mot Sarpsborg for å intervjue en fotballspiller som samlet inn penger til Serbia, men han var i Sverige-.- veldig irriterende men vi måtte avbryte det oppdraget. Neste oppdrag var å lage noe som heter" rett fra levern" der vi stilte personer utenfor amfi om hva de syns om at de skal kanskje gjøre om fartsgrensa på E6 fra 100km/t til 110km/t. Jeg filmet i bakgrunnen til filmen min om å ha arbeidsuke på NRK.

Et perfekt bilde av Lotte;)

Dette er kameraet jeg bruker for å filme vloggen her på NRK.

Mye mindre enn det Bjørn brukte på å filme folk med, men jeg elsker det:D

Vi dro tilbake til NRK og jeg og Simen fikk stå bak kameraene live under nyhetssendingen:)

De er jammen meg nøye med sekunder her. Ikke ett sekund for tidlig eller seint snakket hun på tven. Jeg hørte hva pappa sa til henne og en annen voksen mann bak kameraet med et headset. Ganske morsomt å høre:) her er kontrollrommet eller hva man kaller det. Det er her pappa snakket og holdt øye med skjermene under sendingen.

Etter på fikk Simen bli med på det siste oppdraget i mens jeg fikk spise middag.
Jeg skal nå se litt og kanskje begynne å redigere litt på vlogen min. Teor jeg på lage to versjoner. En på 2min til nrk.no og en på 5-8min til youtube.

2 kommentarer

Jeanett

20.08.2014 kl.23:36

Hei! Jeg skal snart ha arbeidsuke selv, har sendt epost til NRK Østfold men de svarer ikke, har sendt til bengt eigil ruud også. Men han svarer heller ikke. Men hva gjorde du for å få arbeidsuke hos dem?

Wolfie Mikachu

21.08.2014 kl.07:34

Jeanett: pappan min jobber der så det var veldig enkelt for meg å komme inn:) jeg kan spørre pappa om å skjekke om de har fått eposten:)

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits