Konfirmasjonsgaver! Japansk, manga?

Jeg fikk for det meste bare penger som jeg satte inn på høyrentekontoen. Da får jeg dem ikke ut før jeg er 18år, men det er vel da jeg trenger de mest.
Jeg fikk fire gaver tilsammen som ikke var pengegaver. Ett av dem var fra en jeg ikke engang visste om (unnskyld). De tre andre gavene fikk jeg av mine to gode venniner, Victoria og Kristin. Vi var alle med i alle sin konfirmasjon og spleiset på en gave på 600kr. Altså nå var det dem som spleiset en gave på meg.

Jeg fikk tre "bøker". Først og fremst fikk jeg verdens søteste bok. Nemlig hvordan tegne kawaii. Kawaii er en type stil som er veldig søt. Det kan gjøre alt til søtt. Det er av samme forfatter som lagde en bok jeg kjøpte for lenge siden om hvordan man tegner manga.

Jeg fikk også en bok om å lære japansk. Da har jeg visst noe å gjøre i sommerferien. Bra at broren min studerer japansk da:)

Det siste jeg fikk av dem var en manga, Deathnote. Det er black edition. Altså den inneholder både volum 1 og 2:)

Så av min bestemors søsters sønn (komplisert) fikk jeg et veldig fint armbånd:) passer til mye av stilen min og:)

Q: noe spennende dere har fått i konfirmasjonsgave?

2 kommentarer

mybadword

01.06.2014 kl.11:28

Elskar det armbåndet

Wolfie Mikachu

01.06.2014 kl.17:13

mybadword: takk:) jeg liker veldig godt lær armbånd:)

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits