Fått meg XBOX!!!

Dette skjedde for to uker siden, men jeg hadde helt glemt å blogge om det! Jeg har kjøpt meg xbox for noe av konfirmasjons pengene mine. Nei, ikke xbox one men xbox360. Det ble mye billigere på den måten også har det ikke kommet så mange spill jeg ønsker meg til xbox one. Jeg fikk med også to spill + jeg kjøpte et selv. Jeg kjøpte minecraft og fikk med Forza og Borderlands2.

Jeg er en newbie på dette. Eneste jeg har gjort er å sett på store broren min spille, men nå har han flyttet ut:/ gjerne lær meg xboxen og kom med forslag til spill. Jeg liker adventure spill som Zelda og spill jeg kan gjøre litt hva jeg vil på sånn som på minecraft.

4 kommentarer

Baka

31.05.2014 kl.23:16

Jeg så Pewdiepie spille Heavy Rain og den historien eg kjempe bra! Jeg har spillt det selv og selv om jeg visste meste parten av historien var det veldig interessant :3 Du kan selv endre utfallet av hvordan det slutter :D Det føltes som om du ser en film når du spiller det ^^ Anbefales på det sterkeste!!!!!!

Wolfie Mikachu

31.05.2014 kl.23:53

Baka: jeg elsker da jeg kan velge selv:D er det litt som The walking death spillet?

Baka

01.06.2014 kl.10:35

Jeg har ikke prøvd det eller sett det, men jeg tror det. Dette er et mer realistisk konsept en zombier, men det er det som gjør det så ekstra bra! Du spiller som fire forskjellige personer som påvirker histtorien på hver sin måte. Første gangen jeg spillte det fikk jeg den beste slutten, men jeg vil spille det igjen for å se hvor mye jeg kan få til å gå galt :P

Wolfie Mikachu

01.06.2014 kl.17:12

Baka: høres awesome ut! Er herved nå på "sjekk ut listen" min;)

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits