Hører hjemme i båten

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra øya som vi kjørte båten vår til. Som vanlig var alle opptatt igjen, så jeg fikk ikke tatt med noen venniner. Da lastet jeg bare ned en podcast av ear biscuit som jeg skrev om i tidligere innlegg. Der intervjuet de Lindset Stirling og omg jeg elsker hun! Hun er talentfull og gjør det som gjør hun glad. Hun spiller fiolin til dubstep, electronica og mye mer. Jeg pleier ofte å høre på hennes musikk da jeg går tur med hunden.
Alene var jeg på øya. Nei, ikke helt. Jeg hadde mamma, pappa og hundre sauer rundt meg. Vi lå og solte oss, men dro hjem igjen da det begynte å blåse. Vinden gjorde det bare ekstra morsomt på hjemveien. Pappa lot meg kjøre båt litt. Jeg kjørte først fort, men da pappa sa jeg skulle senke farten, dro jeg spaken tilbake så har jeg kunne. Vi bråstoppa og jeg krasjet hode i vinduet(^_^")
Jeg ønsker meg en egen båt. En båt jeg kan khøre av gårde med til en ly og komme tilbake igjen med fisk til mamma og pappa. Selv om jeg ikke har peiling på hvordan jeg skulle ha fått drept fisken. Havet er fantastisk. Nei, vet du hva. Jeg skulle ønske jeg var en havfrue;)

Føler meg så alene på den store øya

2 kommentarer

Baka

01.06.2014 kl.19:38

Vi hadde en båt i noen år på hytta, men siden den var i så lite bruk solgte pappa den før han visste at jeg ville ta båt lappen... Jeg elsker også havet <3 Det er så stort og så mye vi ikke vet om det :3

Wolfie Mikachu

01.06.2014 kl.20:27

Baka: ikke sant?!:D det er det som gjør det så mystisk og spennende!

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits