Desucon vlog?

Jeg og en vennine har tenkt oss på Desucon 9 i år. Det er ikke lenge til, ca tre uker eller no:) jeg vet fortsatt ikke helt hva jeg vil cosplaye. Mest sansynelig blir det Yuki fra vampire knight igjen, men det er så varmt cosplay! Jeg tenkte derfor å være eevee, men jeg mangler brunt stoff:( jeg fant frem mye gamle klær og stoff av mamma, men ikke noe brunt. Jeg fant mye annet da, så om jeg starter nå og jobber effektivt, kan jeg kanskje få lagd meg en annen eeveelution. Espeon, leafeon, umbreon, sylveon eller vaporeon:)

Så lurte jeg på om dere vil at jeg skal vlogge lørdagen på desucon9? Nå har dere jo sett sånn ca hvordan jeg vlogger i sist innlegg:)

Jeg var på Desucon Cosplay & Japan i høst. Jeg filmet litte gran da og. Vil dere jeg skal sette filmene sammen og legge det ut på youtube så kan jeg godt det^^ det er mesteparten cosplaywalken.

#vlog #youtube #desu #desucon #cosplay

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits