Yuki cosplayet mitt

Så da fikk jeg et spørsmål av http://mybadword.blogg.no/ om jeg ikke kunne legge ut et bilde Yuki cosplayet mitt. Selvsagt kan jeg det :D Her er cosplayet mitt. Jeg elsker det, men det er nokså varmt å bruke. Det er derfor jeg vil gjerne lage et mer kaldere cosplay. Så var det bare det at jeg aldri har lagd cosplay før da^^" Dette cosplayet kjøpte jeg i London et sted. husker ikke hvor dessverre da.

Her er også halssmykket og armbåndet jeg kjøpte til:)Her er et bilde av meg i cosplayet. Det er fra i høst og jeg ser virkelig ikke bra ut-.- Jeg hadde nemlig ikke lugg og jeg hadde fortsatt veldig mye blekede tupper etter ombre. Mange tror kanskje Yuki har kort hår også, men jeg fulgte senere i mangaen (vil ikke spoile noe) da hun tilfeldigvis får lengre hår.

Du kan også se det i action på youtube videoen min fra cosplaywalken i høst.


#cosplay #vampireknight #anime #manga #vampyr

4 kommentarer

mybadword

11.06.2014 kl.08:10

Takk for at du la det ut :D

Benedikte

11.06.2014 kl.10:25

Så stilig! Jeg har ikke sett Vampire Knight fordi jeg ikke liker tegne måten så veldig godt, men jeg søkte opp noen bilder og det var skikkelig kult!

Wolfie Mikachu

11.06.2014 kl.11:17

mybadword: no problemo;)

Wolfie Mikachu

11.06.2014 kl.11:17

Benedikte: hehe, tegnemåten passer vel kanskje ikke for alle.

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits