Panic! At The Disco

Panic! At The Disco er mitt yndlings band nå for tiden. Jeg fant det for en stund siden. Ganske lenge siden nå faktisk. Det startet med at youtuberen Joey Graceffa lagde et cover av sangen til Panic! nemelig Collar full. Jeg skjekket bandet og begynte å like det:) like etter lagde smosh en scene med sangen fra den mest kjente sangen til Panic!, I Write sins not tragedies, bare at det handlet om Star wars. Jeg skal fremføre en oppgave om Panic i musikken i morgen. Presentasjonen har jeg lagd i dag, og det tok sin tid-.- Mye fakta tok jeg rett fra wikipedia, men jeg tror det går bra da dette ikke er et skriftlig arbeid.

I write sins not tragedies


også Smosh sin parody med Star wars tekst. Spol til 01.13


Hele fremføringen min gikk over tida, men jeg håper det går bra. Han sa maks 10min og når jeg tok tida, var min på 14min.

ps, jeg bruker prezi.com til å fremføre. HER er prezien min:) 

også hele manuset mitt om du vil lære mer om Panic!

 

Dette er Panic! At the disco. Forkortes ofte til Panic!

Det er et band som oppstod i Las Vegas. Musikken deres inneholder sjangre fra pop, electronica, dance, og rock, i tillegg til mange andre sjangere.

Det første albumet deres fra 2005, A Fever You Can't Sweat Out har solgt over 1,6 millioner kopier siden den kom ut I 2005.

 

Bandet ble til i Las Vegas av de to barndomsvennene Ryan Ross på gitar og Spencer Smith på trommer. Ryan og Spencer dannet da et band som de kalte ?Summer League? sammen med barndomsvennen Brent Wilson, også Trevor som senere forlot bandet.

 

Det var på Palo Verde high school at Brent møtte Brendon Urie. Brent spurte Urie om å prøve seg som gitarist for Panic!, siden de lette etter en erstatter på den tiden. Opprinnelig var ikke Urie vokalisten i bandet. Den stillingen tilhørte Ryan Ross, som nå er gitarist og låtskriver. Bandet hørte han kore under en øvelse, og ble så imponert at de bestemte seg for at han skulle bli vokalisten i bandet. De tok da navnet Panic! at the Disco.

 

Nå skal jeg vise dere et klipp av dems nyeste sang, This is gospel. Vokalisten er da Brendon Urie.

 

For å promotere musikken sin, kontaktet de Fall Out Boy bassisten Pete Wentz og sendte han en link til deres PureVolume side. Wentz ble så imponert at han dro til Las Vegas for å møte bandet. Etter å ha sett dem øve i en garasje spurte han dem om de ville underskrive en kontrakt med hans plateselskap Decaydance Records,

 

Den 6. juni 2009 bestemte gitarist Ryan Ross og bassist Jon Walker å forlate bandet. Det ble skrevet på hjemmesiden deres at de hadde forskjellige meninger om bandets fremtid og at de bestemte seg for å forlate bandet.

Nåværende medlemmer:

Tidligere medlemmer:

·          

 

Spencer Smith spiller på trommer i bandet og han er veldig flink syntes jeg. Du hører han også veldig godt i musikken om du bare tenker over det. I sangen ready to go hører du trommene veldig tydelig. Den starter som en vanlig pop sang, men etterhvert begynner den å ligne på mary poppins med paraplyer og feiere og sånt:)

 

Panic har veldig mange forskjellige stiler i musikkvideoene sine. Nå så dere jo en som lignet på mary poppins. Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen klipp fra noen av dems musikkvideoer som har veldig forskjellige stiler. Da starter vi bakerst i tid til en av de første sangene de lagde fra 2005 i det første albumet A fever you cant sweat,  nemelig But its better if you do. Den starter sånn veldig gammelt. Altså svart hvitt, men det er det som er meningen.


 

Så går vi videre til 2009 med New perspective. Her ser det veldig ut som en normal skole på førsten også blir den verre og verre med etterhvert som viedeoen går. Men siden det ser ut som jeg har brukt en del tid så hopper jeg over litt fra starten, så da går vi rett på det blodige og verste. Sangen ble lagd til en film som heter Jennifers body, så det er en del klipp fra filmen.

 

 

Så går vi videre til 2011. Denne viser veldig tydelig stilen de prøver å følge i gjennom hele videoen. Stilen er Steam punk, altså veldig mye flosshatter og tannhjul osv. Hele videoen handler om en murder  og Brendon spiller spøkelset til han som ble drept. Han ser skikkelig gal og creepy ut i videoen og minner meg veldig om willy wonka eller noe mad hatter greier, men det er ikke så rart da denne karakteren ble inspirert av Johnny Depp. sangen heter Mona lisa.

 

Dere har jo hørt den nyeste sangen dem this is gospel fra i høst.

Men nå som vi også har sett mange tilbakeblikk så kan vi jo se det som foregår akkurat nå for dem. De er nemlig nå på turne i Europa. Så her er det et lite innblikk på turneen.

 

Q: hva liker du å høre på nå for tiden?

#panicatthedisco #panic #musikk #band #sang #youtube #fremføring #prezi

 

 

8 kommentarer

nerdslife

12.06.2014 kl.20:30

Har bare hørt den sangen av de jeg. Den var en megahit da jeg gikk på videregående.

Haha, skikkelig usaklig at smosh skylder på Stan Lee for altxD

Wolfie Mikachu

12.06.2014 kl.21:34

nerdslife: haha, jaXD hehe, så morsomt å tenke på at den har vært en megahit en gang;) nå på skolen min er det ingen som har hørt om dem engang^^"

Benedikte

13.06.2014 kl.21:10

Jeg hører på "I write sins not tragedies" "Build God, then we talk" go "New perspective" For tiden hører jeg en del på Elsa & Emilie's to singler, "Run" go "Another Day" Jeg synes de er kjempe flinke, spesielt med tanke på at de bare har kjendt hverandre i 4 år!<3

Wolfie Mikachu

13.06.2014 kl.22:38

Benedikte: hehe, jeg har ikke hørt om Elsa & Emilie tror jeg, men jeg kan skjekke dem ut;)

Benedikte

14.06.2014 kl.09:42

De er ganske nye så det er ikke mange som har hørt om dem, men jeg har hørt dem spille på skolen før, nå har de de to sangene på spotify og jeg hører "Run" en god del på radioen :3

Wolfie Mikachu

14.06.2014 kl.10:28

Benedikte: oki, jeg tror ikke jeg har hørt dem før på radioen enda:3

Baremusikk

15.06.2014 kl.21:41

EEElsker Panic, synes det nyeste albummet er best da!

Wolfie Mikachu

15.06.2014 kl.21:58

Baremusikk: meg ogXD

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits