En uke til Desucon! Cosplay oppdatering

Da er det bare en uke til desu! Desucon er på fredag, lørdag og søndag i år. Hele tre dager! Men jeg og Siri skal kun bare være der på lørdag. Jeg har aldri lagd mitt eget cosplay og jeg sa sist uke eller no at jeg skulle prøve å lage et umbreon cosplay som første forsøk. Jeg startet ikke før i går, så nå har jeg bare en uke på å bli ferdig. Det er en hoodie, men jeg vet ikke helt hva jeg skal ha på underdelen. Skjørt eller skjorts?

Om jeg ikke blir ferdig, cosplayer jeg Yuki fra vampire knight, men jeg SKAL bli ferdig!

Det er også en programpost på desucon som heter photo hunt. Da har alle tre dagene forskjellig tema som du skal ta bilde av. Lørdagen er tema pokemon! Så om du finner en umbreon, så er det bare å spørre meg om å bli med på et bilde. Deltar gjerne;) om du fant meg på grunn av bloggen, så spørr meg om jeg er wolfiemikachu så vet jeg at du er en av mine faste lesere. Og ikke glem, FREE hugs!

#desucon #spill #cosplay #pokemon #umbreon #eeveelutions #design #kostyme

2 kommentarer

dragonqueen

21.06.2014 kl.22:16

Kan nok hende jeg spør om jeg kan få ta bilde av deg uansett, for siden jeg har stand så har jeg ikke tid til noe annet =)

Men kommer nok ikke til å huske blogg navnet ditt, så jeg ser bare etter en Umbreon jeg =D

Wolfie Mikachu

21.06.2014 kl.22:38

dragonqueen: hehe, jeg finner nok standen din i alle fall^^

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits