Desucon, innkjøp, catwalk, auksjon

Da er jeg på hjemme fra #desucon. Det var veldig gøy der og jeg fikk masse klemmer! Jeg filmet en del som jeg har tenkt til å redigere og legge ut på #youtube \bloggen. Jeg brukte ikke sånn ekstremt mye penger i år som sist gang. Utenom mat og billett, ble dette ganske billig. Kjøpte bare en sel av perler og stoff som ( dragonqueen.blogg.no ) til 25kr, en #cupcake #sløyfe til 30kr og #maid #katteører til 150kr.

Jeg var også med #catwalk og Den store auksjonen. Det var veldig morsomt å se andre cosplayere på catwalken og auksjonen var hysterisk morsomt! Der byr man på en ting og dem som byr mest kan enten bestemme å beholde den eller få den kjente Tron Furu med sverd og øks til å ødelegge den på scenen. Jeg skjønner ikke hvor mye penger har i kontanter i lomma på auksjonen. Folk betalte over 1000kr for å ødelegge en #HelloKitty bamse, #HarryStyles pappplakat, My little pony plakat eller en #Twillight bok!Men det var morsomt da;)

Mitt #cosplay var en #umbreon og OMG jeg visste ikke at den var en så populær #pokemon ! Jeg så ca hele 30 andre som cosplayet umbreon! Nesten litt irriterende men morsomt^^"

Jeg fikk også et Awesome card fra en liten gutt som likte pokemon. Han var liten og søt han x3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits