Delfinen i drømmen

Pappa jobber på #NRK så da han kom hjem i går, viste han meg en repotasje med Lotte (venn av pappa som hadde meg på arbeidsuke på NRK) av delfinen som er i Norge. Delfinen hadde møtt to jenter flere ganger og de sa at det var det de ville huske fra denne #sommer .

Min drøm er å se en vild delfin på nært hold og ikke bak glass eller en kilometer unna på stranda i Florida. I natt hadde jeg fått delfinen på hjernen og drømte om kun den! Selvsagt var det litt andre ting blandet i drømmen som sangen Chandeliar av SIA og Lara Croft fra Tomb rider ^_^" jeg drømte at jeg svømte med en delfin. Først på dagen med en Beluga #hval og så på natta med en Bottlenose #delfin. På natta svømte vi inn i en hule og pappa prøvde å filme oss når vi hoppet i vannet, men vi alltid bommet. Jeg åpnet en dør og en foss kom strømmenes inn i hulen. Der sluttet drømmen...

Jeg har alltid merkelige drømmer, men denne drømmen var fantastisk! Jeg elsker drømmer, fordi du får leve i en verden litt utenfor det vanlige:D dessverre glemmer man ofte drømmen etter er par minutter eller timer, så derfor skrev jeg den kjapt opp her sånn at den ikke vil bli glemt:)

Q: hva drømte du i natt?

Delfinen ble sett ikke så langt utenfor der jeg bor, så pappa sa at vi kunne ta båten ut i kveld kanskje og lete etter den. Om jeg ser den da (noe som jeg tviler på) ville drømmen min blitt oppfylt!

#drøm #tombrider #sia #vann #hav #natt

2 kommentarer

~Gaiadóttir~

03.07.2014 kl.12:17

Åh, så herlig! :D En gang jeg var i Afrika som barn, kom det masse delfiner og svømmet tett inntil gummibåten vi kjørte i! Det var magisk, det!

Wolfie Mikachu

03.07.2014 kl.14:22

~Gaiadóttir~: å HELDIG! xD

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits