The Body Shop strawberry

Astrid, en venn av mamma, kom på besøk for å prate og drikke vin. Siden jeg ikke ser hun så ofte, hadde hun med seg en gave. Hun sa det var vansklig å finne #gave til meg siden jeg ikke leser #bøker og at jeg er i den alderen der jeg finner mine egne spesielle interesser. Hun kjøpte en boks med strawberry #produkter fra #thebodyshop . Den inneholdt bodybutter, shower gel, svamp, såpe og body polish. Jeg testet ut noen av dem i går. Når du tenker #jordbær tenker du søtt. Jeg er oftest ikke så glad i parfymer og sånt som er alt for søte, men disse lukter KJEMPE godt!<3 de er søte, men lukter fortsatt #naturlig og friskt. Jeg brukte svampen for å skrubbe meg med body polish, og jeg lukter herved nydelig jordbærXD body butter trenger jeg også nå som sommeren gjør at jeg ofte går bar beint og får tørre føtter. Veldig kjekt å ha:)

#såpe #dusj #bodyshop #strawberry

2 kommentarer

duurp

07.07.2014 kl.14:14

The bodyshop har så flotte produkter! Produktene deres er også ikke testet på dyr og er for det meste laget av naturlige ingredienser. :)

Wolfie Mikachu

08.07.2014 kl.11:01

duurp:ja, enda en grunn for at jeg elsker produktene der x3

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits