Anime: Corpse Party Tortured Souls

Dette er en veldig kort anime på 4 episoder, så jeg vet ikke helt om det var animeen, spillet eller mangaen som kom først. Jeg tenker nok at mangaen kom først. Serien handler om en klasse som gjør et rituale for å være venner for livet. Hun ene fant ritualet på en blogg, men klassen klarer å gjøre ritualet feil og plutselig har de havnet på en helt annen skole. Alle blir splittet i flere dimensjoner i skolen og de klarer ikke å komme seg ut av den. På skolen går det spøkelser av barnene som ble brutalt drept der tidligere. Det er litt vansklig å forklare så jeg anbefaler å se kanskje Pewdiepie, Cry eller deg selv spille spillet først. Spillet er en horror og du ser veldig mye blod og gørr. Det er jo ikke så rart da barn blir klippet av tunga og stabbet i øyet^^"

for en enklere forklaring på engelsk:

The story is set in Heavenly Host Elementary School, an elementary school that was torn down following the murders and disappearances of several of its staff and students. By the start of the story, another school called Kisaragi Academy has been built over the elementary school site. One night, a group of students from Kisaragi are telling ghost stories when a sudden earthquake transports them to another dimension where Heavenly Host Elementary still exists and is haunted by the ghosts of the school's murdered children. The students of Kisaragi Academy students try to find their way home and survive the other mysterious forces that haunt the school.


Så er dette noe for deg? Det får du vel bare finne ut av. Her er i så fall en liten smakbit:)og om du vil se Pewdiepie spille det kommer du nok til å bruke flere timer fordi det er et ganske langt spill.


#corpseparty #anime #manga #spill #youtube #pewdiepie #cry #horror #spenning #spøkelser #blod #innvoller

6 kommentarer

duurp

16.07.2014 kl.22:23

Jeg er en tilhenger av skrekk animer, men må ærlig si fant den overdrevent blodig. Gore er ikke akkuratt noe for meg fant jeg ut, haha. Ellers er serien helt grei. Veldig plot twist på slutten og med mystisk atmosfære. Spillet virker også nokså greit. Sett Pewdiepie spille :)

Wolfie Mikachu

16.07.2014 kl.22:50

duurp: hehe, ja nokså blodig. Tror det må være den mest blodige animeen jeg har sett, men så har jeg ikke sett så mange blodige animeer da^^" syntes nesten spillet var bedre enn animeen fordi den viste mer:)

Benedikte

17.07.2014 kl.14:02

Jeg visste ikke at det var manga og anime, men har tenkt å se den nå :P Jeg har ikke sett Pewdie spille og har ikke tenkt å se det heller. Jeg så TheRPGMinx spille det lenge for Pewdie begynte, å jeg synes ikke Pewds er like interessang som Minx. Hun kutter ikke ut noe av historien og tar alt seriøst. Elsket spillet, elsket historien, elsket løynene, elsket blodet :3 Men men, jeg har da mange mentale problemer da :P Takk for tipset om animeen <3

Wolfie Mikachu

17.07.2014 kl.14:16

Benedikte: hehe, visste ikke at minx spilte det og:D

Karoline - Tegneserieblogg

15.08.2014 kl.00:40

Tror muligens spillet kom først. Ikke 100% sikker, tenker bare siden mangaen enda ikke er ferdig og animeen just kom. I dunno.

Hehe, jeg misslikte animeen sterkt da jeg så den - men det er nok fordi jeg likte spillet, og det ble alt for dumt å presse inn så mye handling i 4 episoder. Skjønner jo godt at de ikke kunne ha med alt, men ja... det er jo som å lese en bok og se filmen også har de bare tatt med de to første kapitlene og de to siste og fjernet mange karakterer. Blir jo litt irritert.

Når det er sagt, så var den jo utrolig underholdende! herlighet så mye blod herregud, haha! xD

Wolfie Mikachu

15.08.2014 kl.11:03

Karoline - Tegneserieblogg: haha, ja. Syns også det var litt dårlig at de tok bort så mye handling, men det er nok ikke så enkelt å få med alt på fire episoder:/ ellers grei:)

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits