Death Note

I dag har jeg vært utrolig lat. Jeg våknet sent, satte meg med Ipad og frokost i flere timer og til slutt fikk skjerm forbud av pappa-.- jeg gikk en tur med Frøya også fikk jeg lov ( vet ikke. Snek meg til det) å sitte på pcen. Jeg måtte bare se ferdig Death Note. Jeg hadde bare tre episoder igjen og de var fantastiske! Mer spennende går det ikke ann å være. Death Note er rett og slett en utrolig kul anime. Gir den 9 av 10 og det er det ikke alle animeer jeg gir.

Den handler om en 17 år gammel gutt, Light, finner en notatbok kalt Death Note som dødsguden Ryuk mistet i menneskeverdenen. Boken har noen regler skrevet inni og hvordan den brukes. Om eieren skriver navnet på en person og vet hvordan ansiktet på personen ser ut, vil personen dø etter 40sek. Eieren kan også skrive hvordan personen skal dø. Light bruker denne muligheten til å prøve å rense hele verdenen for kriminelle. Han må holde det hemmelig at han har boken, men skriver i hemelighet under navnet Kira. En mystisk person, kalt L, har løst mange vanskelige saker før og sier at Kira er ikke annet enn en barnslig masse morderer og prøver å finne ut hvem Kira egentlig er. L gjemmer både navn og ansikt som gjør det umulig for Light å drepe han. En kamp om å finne hverandre ut begynner mellom Light og L...

Tenkte kanskje at neste anime jeg kunne se er Attack om Titan eller en romantisk komedie. Hva anbefaler dere?

#anime #deathnote #tv #pc #død

10 kommentarer

Miriam Peyro Andresen¢¾

06.08.2014 kl.22:14

ÅHH! Jeg elsker dead note!

nerdslife

06.08.2014 kl.22:30

Elsker Death note. Husker jeg så den da den var nesten ny og til slutt tok jeg igjen serien og måtte vente til hver torsdag på ny episode:p ukene ble så langexD men syns sesong 1 er utrolig mye bedre enn sesong 2.

Skulle ønske jeg ikke hadde sett Death note slik at jeg kunne se den for første gang på nytt:)

haruka

06.08.2014 kl.22:48

En av de beste animene i min verden - men har hørt at det er veldig elsk/hat for er mange som bare ikke kan fordra hele greia. Om jeg skal si noe negativt om Death Note blir det vel at karakterene ikke utvikler seg noe særlig gjennom serien. Hendelsene har liksom ikke noe å si for personligheten dems, de forblir slik de var da de kom inn i serien til serien slutter.

Men neste anime? Selvfølgelig Shingeki no Kyojin (AOT) BESTE ANIMEN EVER!!!!! tør jeg si den er bedre enn Death Note? Nei ikke egentlig. Death Note har en helt annen måte å være awesome på. Der Death Note gir deg mindfuck i form av snedige dobbeltspill og lureri, gir SnK deg mindfuck i på en heeeeeelt annen TITAN versjon. Men begge er utrolig bra! Anbefaler!

Wolfie Mikachu

06.08.2014 kl.23:24

Miriam Peyro Andresen¢¾: haha, jeg og nå XD

Wolfie Mikachu

06.08.2014 kl.23:27

nerdslife: tenker det beste er å vente til alle episoder har kommet ut før jeg begynner å se på en serie:) venter for eks. På Sword art online 2. Er det to sesonger av Death Note? Altså flere enn 37 episoder?:D eller mener du da det kommer ny intro?

Wolfie Mikachu

06.08.2014 kl.23:36

haruka: da håper jeg på det beste av AOT;)

Maria Cândida

07.08.2014 kl.01:21

Eg såg på Death Note i 2007, men eg skal vere ærleg og seie at det ikkje blei ein av mine favorite serier. HAHA. Veit ikkje kvifor, eg trur alle liker forskjellige ting da. :) Eg må sjå på Attack on Titan, men eg er altfor lat til å sjå på noko nytt no. :(

nerdslife

07.08.2014 kl.06:10

Jeg mener ny intro. Har alltid sett på det som sesong 2, men mulig det er feil. Uansett så er begynnelsen på serien bedre enn slutten synes jeg

Wolfie Mikachu

07.08.2014 kl.09:55

Maria Cândida: jaja, passer nok ikke alle. Jeg også pleier å være lat på sånt, men det passer best å se på anime i sommerferien da jeg ikke har skole:)

Wolfie Mikachu

07.08.2014 kl.09:55

nerdslife: jeg og:/ er veldig glad i L så....^^"

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits