Første berg- og dal- bane tur EVER

Jeg har alltid vært skikkelig pysete. Jeg har aldri turt å da noen berg- og dal- baner. Nærmeste jeg kommer da er kanskje tømmerenna på legoland som går bare rundt og rundt ^^" i dag tidlig ble jeg vekt av mamma som sa " Borgar og Birk hadde en ekstra billet til Tusenfryd så om du er klar om en halvtime så kan du bli med!" Jeg tenkte først: hva er vits i at jeg blir med. Jeg tør jo ingenting uansett:/ men så kom jeg på at om jeg blir hjemme blir jeg enten tvunget til å rydde rommet eller så ender jeg opp foran ipaden resten av dagen... Så hvorfor ikke?

Jeg ble med og tenkte jeg endte sikkert opp med små ungene på ett og fire år, men så er det jo noe som heter gruppepress. Neida, de var veldig hyggelige og sa vi kunne starte mildt. Dessverre lurte de meg opp i en av de værste berg- og dal- banen, Thundercoaster. Da vi sto i køen frika jeg helt ut. Og da jeg satte meg i vogna følte det som om jeg skulle få heart attack! Alt var lagd av tre og bråkte som torden. Jeg trodde jeg skulle dø... Det gikk fort opp og fort ned. Første delen var vært da det følte som om jeg ikke fikk puste. Jeg kom meg heldigvis trygt av og vi tok en spise pause. Neste de ville få meg opp i var Speedmonster og akkurat som navnet sier så var det den raskeste av berg og dal banene. Den gikk både fortere og til og med opp ned! Og stakkars meg som aldri hadde tatt berg og dal baner før ^^" den bråstartet og jeg skrek hele veien mens vi kjørte opp og ned, feil vei, brå svingte og en liten loop?_? det var varmt så jeg ble litt kvalm, men senere på dagen ble det heldigvis kaldere:) selv om Speedmonster var skummel, så var den morsom og jeg ble endelig kvitt berg og dal bane skrekken min:3 vi tok den to ganger til + plus tømmerstupet og noen andre små karuseller:)

Jeg er glad jeg ble med.

Speedmonster:

Thundercoaster:

Radiobiler:

Skrotspill jeg sløste pengene på...

Det var også svampebob show der! XD det skulle vennina mi, Kristin, ha sett:) hun elsker svampebob:3

Det var en karusell som jeg ikke turte å ta, og det var svingspider, eller noe sånt. Den svingte flere meter høyt opp i lufta samtidig som den snurret rundt! Her har vi kompisene i køen:

Og så ser de livredde ut når de setter seg i karusellen som snart er flere meter opp i lufta.

Jeg er virkelig glad jeg ikke ble med på denne!

Stakkars...

Q: hva er din opplevelse med berg- og dal- baner?

#tusenfryd #bergogdalbane #skummelt #adrenalin #først #fornøyelsepark #park

2 kommentarer

Miriam Peyro Andresen¢¾

08.08.2014 kl.23:10

Først gang? Wow, da er du tøff! Hehe, har spørsmålsrunde på bloggen min så om du kunne kommet med noen spørsmål hadde det vært herlig! ha en fin kveld videre! :)

Wolfie Mikachu

09.08.2014 kl.12:30

Miriam Peyro Andresen¢¾: takk:)

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits