Når pappa skrur av wi-fi...

Nå er jeg utrolig sint på pappa. Keg satt midt i å leste en #manga på ipaden min da pappa sa at jeg får finne på noe annet i dag. Mamma og pappa dro til Sverige og tror du ikke pappa skrudde av nettet og tok med kontrolleren! Ååååå jeg er så irritert på han! Jeg prøvde først å lete etter kontrolleren, men fant den selvsagt ikke. Jeg holdt på å ødelegge noen av flisene på badet og noen skuffer. Jeg kan helt ærlig si at jeg er hekta på wi-fi og blir frustrert uten... Jeg ringte pappa og han sa han hadde tatt den med og at jeg får prøve å finne en annen måte på å skru på wi-fi boksen. Jeg har prøvd alt. Trykket på alle knappene og dratt ut og puttet inn forskjellige ledninger men ingenting funker! Jeg gikk inn på 3g nettet på mobilen min og har nå sittet i 30min å søkt på alt med " telenor multimodem zyxel p2812" men finner ikke ut av det! Såååå frustrerende! Så om det er noen av dere som vet hvordan man kan skru på nettboksen uten en sånn liten hvit kontroller så please hjelp.

Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg håpte på at jeg kunne låne Kristin sitt wi-fi, da hun lånte vårt da hun ikke hadde wi-fi, men hun svarer ikke på mobilen:/ vel da er det bare å ta hevn over pappa med å gjemme alle brillene hans sånn at han heller ikke får sett på nettet;) mohahahaha....!

#wifi #internett #iphone #ipad #telenor #pappa #frustrert #hevn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits