Vokset legger og mage

Så da har jeg akkuratt vært hos hudpleien og vokset leggene og magen. Jeg tror dette er fjerde gang jeg har vokset leggene og magen, men det var et helt år siden sist. Flere sier det blir enklere over tid, men jeg syns det fortsatt er utrolig vondt:( det er kanskje litt bedre enn første gang, men så er jo jeg også selveste gorillaen og da:( eller varulv;) hittil har jeg fortsatt ikke sett noen jenter med mer hår enn meg på magen og bena. Magen er ikke så ille å vokse, fordi det er mindre og en annen voks. Å ta på voksen er faktisk vondere enn å vokse magen, fordi voksen er så utrolig varm da man smører den på! Leggene er annerledes. Det er en helt annen voks som bare smøres på som en deodorant. Det jeg ikke liker med å vokse bena er at det er på en måte fire sider. Så når du er endelig ferdig med forsiden på det ene benet, så er det bare å tenke at det er hele tre sider igjen:( deg er bare de første stripene/røskene som er værst. Etter de fire/seks første stripene er det bare småtteri igjen. Det er jo forskjell på alle hudpleier. Jeg har hatt tre forskjellige hudpleier. Hun første var helt profesjonell, men hun andre gjorde det fort og ikke så nøye. Hun jeg hadde i dag tok sin tid. Hun vokset samme sted sikkert tre ganger og tok tre ganger så lang tid, men jeg er fornøyd med resultatet:)

Q: har du vokset noe før?

Nå føler og ser jeg ut som en plukka høne, men forhåpentligvis roer det seg ned i morgen:)

Nå sitter jeg hos frisøren og skal både klippe luggen, tupper og dip dye håret lilla:D

#vokse #legger #ben #mage #hudpleie #dipdye #lilla #høne #hår

2 kommentarer

nerdslife

11.08.2014 kl.19:19

Har aldri vokset proft, men prøvde hjemme en gang. Mislykket. Endte opp med null hår på stripsen, men masse lim på legga.

Men hårete legger har jeg, så har anskaffet en epileringsmaskin. Gjør vondt som f, men blir litt bedre etter en stund. Og hårene er borte i ukesvis.

Er du sikker på at du er så hårete som du sier? Du er jo så ung;)

Wolfie Mikachu

11.08.2014 kl.19:28

nerdslife: tror jeg aldri kommer til å vokse leggene hjemme selv. Klarer så vidt å ta av plaster, haha XD å ja, jeg har mer hår på bena enn mange av guttene i klassen:/

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits