Håret mitt i mikroskop!! \(0_0)/

Så i dag startet vi med to timer naturfag. Vi får ikke bøkene før i morgen, så det ble mest bare å høre på lærerne snakke. Den siste naturfagstimen var morsom da:) jeg fikk sett håret mitt i mikroskop! Jeg har alltid hatt lyst til å se i et mikroskop, men har aldri fått sjangsen til det. Det var veldig morsomt med mikroskop. Siden jeg har dip dyet håret mitt rødt/lilla så så det ut som bringebærgele:D vi så også på det naturlige brune håret mitt og Victoria sitt blonde hår. Jeg var så flink å fikk samlet alt i en trekant;) jeg fikk lov til å ta bilde av det som et forsøk:) dessverre ser alt mindre ut på bildet.

Her er bilder med lys. Ble dessverre ikke like bra, men du kan se bedre inni håret da.

Q: har du sett i et mikroskop? Hva?

#mikro #mikroskop #naturfag #skole #hår #dip dye #rød #brun #blond

2 kommentarer

Agn

19.08.2014 kl.16:37

Har sett i mikroskop på skolen. Men husker ikke hva det var jeg så på... :O

Btw kunne du lagt meg til på nytt på DS'en? Måtte skaffe meg ny DS siden den gamle er ødelagt og har da ny friend code, så om du kunne gjort hadde jeg hatt deg fortsatt der.

Koden min: 1607-3963-4456

Wolfie Mikachu

19.08.2014 kl.18:14

Agn: oki:) addet deg nå:)

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits