Cosplay ideer

Jeg har veldig lyst til å cosplaye noe nytt. Jeg har cosplayet umbreon, men vil gjerne cosplaye noe fra en annen anime. Har jo også Yuki fra Vampire Knight, men det er kjøpt og ikke hjemmelaga^^" jeg har funnet noen ideer, men de er nokså vanskelige. Jeg har alltid ønsket meg ører eller sverd. Første ide er da Silica fra Sword Art Online (alfheim) Hun har da både ører og en liten drage! Hvor perfekt er ikke det?! Problemet er at hun bruker en dagger og ikke sverd plus om jeg vil kjøpe parykk så er det litt kjedelig å kjøpe en kort lysebrun parykk da håret mitt er brunt fra før av^^" dessuten har hun katte hale/ører og ikke ulve ører/hale:/ men hun har passe høyde og nokså "flatchested":P

Ser litt vel komplisert ut, men jeg kunne jo i så fall kjøpt. Også lage Pina (dragen) som en plushie!XD

En annen ide er Asuna også fra SAO. Hun har sverd og utrolig kult hår! Dessverre er hun litt vel høy^^" men OMG sverd og lyseblått hår!XD

Så har vi en som kanskje blir litt enklere, Shana fra Shakugan no Shana. Utrolig kult med rødt hår og flammesverd. Ganske enkelt skoleuniform og en svart jakke:) hun er også lav og litt enklere å lage tror jeg:)

Så til slutt har vi min spill favoritt, Link. Det er utrolig mange som cosplayer Link fra The legend of Zelda. Nesten like mange som umbreon! Grønne link er det vanligste, men jeg har alltid likt blå link. Den kunne jeg også ha forenklet og ikke minst SVERD!

Så er det vel den enkleste, Yuki fra Wolf Children. Jeg absolutt elsket den filmen. Har også ganske likt hår fra før av så jeg hadde ikke trengt parykk. Hun har også ulveører!(har en ting for dyreører...) en ganske enkel og grei kjole å:)

En annen som har ører er Holo fra Spice and Wolf. Jeg var ikke så veldig into serien da den var litt komplisert med penger og sånt, men selv om var den en fin serie:) også litt kjedelig med oransj/brun parykk.

Uten anime i tanken, så har jeg noen ideer her og som en Eevee fra pokemon eller Tannlaus fra dragetreneren. Greit med svart parykk fordi jeg vet om flere karakterer da;) problemet er at jeg har langt og tjukt hår så jeg har aldri prøvd parykk før. Er redd for at jeg får en diger klump i bakhue da xD

Noen ideer?

#cosplay #ideer #pokemon #spill #zelda #anime #drager #sverd #sy #tekstil #kostyme

2 kommentarer

nerdslife

20.08.2014 kl.20:19

Den derre slags blåe kjolen vil jeg anbefale dersom du skal lage selv. Er alltid lurt å starte enkelt med cosplay:) men du får jo sikkert til litt vanskeligere greier og hvis du virkelig prøver.

Ikke tenk på om du er høy nok/slank nok/flat chested nok osv til cosplay. Bare ta figurer du liker:)

Wolfie Mikachu

20.08.2014 kl.20:21

nerdslife: hehe, ja, tenkte at den så enklest ut å starte på. Har design og redesign på skolen så jeg håper på å få brukt litt tid der på cosplay;)

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits