Top 16 favoritt anime openings

jeg hadde tenkt til å lage en top 10 liste, men det er nesten umulig å sette dem i rekkefølge.Jeg får ofte nye favoritter og det kommer alltid ann på følelsen min akkurat der og da:) Derfor blir det litt rotete^^" Anime openings er veldig viktig for å være en god anime. Det er liksom det første du ser og gir deg både et første inntrykk og gjør deg helt klar og hyper til serien. Jeg har sett sånn ca 70 animeer nå og har lyst til å dele noen av de åpningene jeg liker best.

Først og fremst er shakugan no shana. Denne serien har hele 3 sesonger og maaange åpninger, men denne må nok være min favoritt.

Jeg liker egentlig alle sangene fra shakugan no shana. Derfor vil jeg sette in Light my fire som også er en av åpningene.


så har vi en litt søt en:) jeg blir alltid i godt humør når jeg hører åpningssangen til Baka to test to shoukanjuu.


så er det en veldig rolig en, men det er det jeg liker med den. Den er veldig avslappende og passer bra til Fruits basket.


litt over på horror og spenning, Higurashi.


Mirai Nikki er neste. Enda en horror og av en eller annen grunn har jeg fått denne sangen på hjernen de siste dagene^^"


Hiiro no kakera er den mest rørende sangen jeg har hørt. Første gang jeg hørte den, begynte jeg å gråte! jeg absolutt elsker den!


Haha, jeg er så merkelig. Når jeg går tur med Frøya så har jeg hørt på åpnings sangen til Inu x boku ss i de siste måndeneXD


Mitsudomoe bringer tilbake mange minner. Jeg så denne serien da jeg var i 6.klasse fordi det handlet om barn fra 6.klasse. Den får meg alltid i godt humør.


Nyan koi bringer også tilbake mange minner da jeg startet å se denne veldig tidlig. Den er så søttttt!! masse masse katterXD mew


Litt mere over til drama siden. Pandora hearts åpningen er veldig pen, men også høres veldig dramatisk ut.


En veldig dramatisk serie jeg så var Wolfs rain. Jeg absolutt elsket den! Denne sangen er litt anderledes enn de andre da denne er faktisk på engelsk!


Så kommer Shiki åpningssang nr 2. Jeg har hatt denne sangen på spillista mi i over et år nå og er fortsatt ikke lei av den!


Det kan nok være fordi det er Kanon som synger den. Hun synger også for sluttsangene i Vampire Knight, min favoritt anime. Så derfor vil jeg vise der den egentlige musikk videoen hennes til denne sangen.


Det var en hel sommer jeg brukte på Shugo chara. Det var fordi jeg så det med vennina mi og vi var HEKTA!!! bringer tilbake så mange minner! minn favoritt var alltid åpning nr 2 fordi den hadde mest av Ikuto som er min favoritt;)


En serie som er utrolig morsom er Toradora. Jeg anbefaler den virkelig. jeg lagde til og med en hel fremføring i klassen om toradora :D


Til slutt må jeg også nevne Angel beats selv om jeg ikke har sett animeen ennå. Skal nok se den etter hvert, bare ikke nå. Åpningen er utrolig pen så dere må bare høre den!


Så likerdere sånne top...? Jeg kan gjerne lage fler om dere likte den:) som f.eks top anime endings eller tom anime boys osv.

#anime #musikk #sang #tv #serie #video
2 kommentarer

Tine

22.08.2014 kl.18:59

- legg meg til som venn så kan jeg lese bloggen din fast - eller er vi venner kanskje?

Wolfie Mikachu

22.08.2014 kl.19:28

Tine: vi er venner fra før av ^_^"

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits