Kveldsmat tips

Er du sånn at du ikke klarer å finne på noe å spise på kveldene? Vel, det er ofte jeg. Denne uken prøvde jeg å spise litt variert til kveldsmat og ta et bilde av hva jeg spiste. Jeg tenkte jeg kunne dele det med dere. Må bare si at mye av det ikke akkurat er helt sunt^_^"

Gresk yogurt med flytende honning, fruktmusli, blåbær og ananas. Dette er utrolig godt og tar ikke så lang tid å lage. Så lenge du har gresk yogurt (naturell) og flytende honning, så kan du egentlig toppe med hva du vil, men jeg liker best frukt eller bær;)

Om du har lengre tid på en lørdags/fredagskveld så kan du steke litt egg og bacon og ta en skål med oppskåret jordbær og ananas. Et glass multivitamin er også godt;) det var lørdag, så unnskyld meg for å spise godteri ved siden av og ^_^"

Neste vet jeg ikke helt om jeg kan kalle sunt eller usunt. Jeg tok rett og slett litt Tine kremtopp på jordbær:3

Så kommer en usunn en. Cupcakes!!! Jeg var lat og bare brukte kremtopp på toppen og et jordbær, men mamma lagde smørkrem til slutt:)

Frøya ville også ha, men hun får ikke (samma hvor søt hun er).

Jeg har ofte lyst på noe bær eller frukt om kvelden. Om du ikke har det ferskt i kjøleskapet, så er det alltid greit å ha litt sorbe is i fryseren. Min favoritt er bringebær<3

Jeg kjøpte frøhorn i butikken noe som er utrolig godt med ost eller chillikreps. Og for å få litt frukt/bær på siden, så tok jeg noen druer ved siden av;)

Det er ofte typisk å ta corn flakes til kveldsmat eller frokost. Jeg gjør ofte en liten forandring der. Nemlig å blande alt! Jeg blander flere forskjellige type frokostblandinger som f.eks. Corn flakes, musli, puffet ris, cherrios osv. Jeg blander også syltetøy. Her brukte jeg bringebær og fersken<3

Da håper jeg at du fikk litt tips. Husk at disse kanskje ikke er det sunneste valget, men godt er det;)

#mat #kveld #frokost #kveldsmat #yogurt #sunt #usunt #godt #nam #cupcakes #krem #frukt

4 kommentarer

Mariell!

29.08.2014 kl.22:54

så mye mer sunn, og god mat enn de jeg spiser! :)

Wolfie Mikachu

30.08.2014 kl.10:12

Mariell!: wow, da spiser du ikke sunt, fordi jeg er ganske usunn;P

Mariell!

31.08.2014 kl.12:48

orker aldri å finne noe sunnere. er ofte gele til kvelds, fordi jeg spiser ganske sen middag^^

Wolfie Mikachu

31.08.2014 kl.16:57

Mariell!: daså;)

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits