Zelda remix

Da sitter jeg her og tegner to-punkt-perspektiv lekse som er til tirsdag. Jeg fikk en gammel høytaler av pappa og jeg er en sånn persom som ikke klarer å gjøre lekser uten musikk. Dårlig vane, men jaja^^" Jeg sitter å hører på Zelda remix, fordi jeg savner å spille zelda. Oh, det kom jeg på nå. Jeg har fortsatt ikke runnet A link between world! woops. Jeg stoppet litt visst opp da skolen begynte, så jeg har igjen siste boss:/ Liker du zelda? Vel, da kommer du nok til å like å høre på remix sanger fra zelda. Her er noen av de jeg hører på nå.

rolig sang:

 Techno:

 De første sangene rolige og de neste mere hypre:


#zelda #spill #musikk #remix #sanger #lekser #skole
2 kommentarer

nerdslife

31.08.2014 kl.19:36

Zelda har så utrolig grom musikk! Spesielt er dette til stede i ocarina of time og majoras mask der du bruker melodier aktivt selv. Mange gode å velge i, men tror kanskje gerudo valley og dark world er favorittlåtene mine=)

Er ikke stor zelda fan, men digger link to the past og ocarina of time.

Wolfie Mikachu

31.08.2014 kl.21:45

nerdslife: vet! Elsker musikken i Zelda spilleneXD hehe, jeg husker jeg så på mamma spille A link to the past:3

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits