Idrettsdag på skolen

Blææææhhhh, det er idrettsdag i dag på skolen:( jeg tror ikke at jeg har jogget på et år og nå må jeg jogge 2,5km! Først var det stafett, men jeg klarte å lure meg unna og ikke delta. Lettere sagt, jeg gjemte meg da lærern vakgte hvem som skulle bli med:3 nå skal vi ha fotball, men heldige meg, så klarte jeg å lure meg unna det og på samme måte^^" dessverre må jeg være med på innebandy da-.- men det går bra (Om det er jentene mot jentene).

Vi har hatt friidrett med både lengde, spydkast, kulestøting og 60metern. Lengde og kulestøting gikk greit, men 60m og spydkast var noe annet. Vi fikk to sjangser på spydkast og begge gangene tråkket jeg over streken og holdte på å treffe lærern:/ stakkar...

Jeg løp med Kristin i 60metern og vi klarte å snuble i hverandre! Vi klarte av en eller annen grunn å løpe sikk sakk og så kræsje i hverandre^_^" andre forsøk gikk bedre og jeg fikk 10,68.

2,5kilometern gikk dårlig, eller... Jeg tror ikke jeg hadde klart det bedre. Jeg løp med Kristin på starten, men hun løp fra meg til slutt^_^" hun var flink til å få meg til å jogge nesten hele veien med å smaske og si "dyktig" som om jeg skulle ha vært en hest:) jeg løp på 16min og noe. Ikke så værst til å være meg. Det var jo trossalt i oppoverbakker og fjell;)

Til slutt så har vi hatt innebandy. Det var ikke så mange der så det ble meg, Kristin, Victoria og Nina mot to lærere:) det var morsomt, men utrolig sliiiitsomt!! Når jeg kommer hjem nå så må jeg gå tur med Frøya og... Jeg holder på å dø.

Kristin etter 2,5km

#idrett #skole #gym #trening #løping

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits