Hva er min drømmekjæreste?

I går skrev jeg om min drømmekjole. I dag vil jeg skrive om min drømmekjæreste. Alle vet jo hvordan sin drømmeprins skal se ut i hodet, men da jeg spør andre jenter om å beskrive sin drømmeprins med tre ord, svarer de som oftes: snill, pen, morsom. Det er de orda som kommer oftest opp og jeg er enig med dem, men jeg ville gjerne ha gått i mere detaljer.

Snill: Selvsagt så må man ha en snill kjæreste, duh;) Jeg ville hatt en nokså beskyttende kjærste, men ikke for overbeskyttende. Bare en som jeg kan ligge trygt i armene til^_^ En som jeg kan dele intresser med er VIKTIG! så om han liker #anime og nintendo #spill så er det et STORT pluss;) Så der har vi det. En som jeg kan ligge trygt inntil foran tven og spille mariokart eller se på anime. perfekt.

Pen: Man vet at man ikke skal gå for utsende, men litt skjønnhet gjør da vel ingenting;) Mange av jentene er fornøyd med en som har six-pack. Selvsagt så liker jeg litt abs og en sexy V, men alt går bra:) Resten av utsende på min drømmeprins? svart hår (gjerne emo hår), blå øyne og høyere enn meg. Typisk hva jenter ønsker^^"

Morsom: De fleste jenter liker morroklumper. Som jeg sa tidligere så ønsker jeg meg en som jeg kan spille med, fordi det er alltid morsomt. Han må komme på gode vitser og få meg i godt humør. Gjerne le av mine vitser og, om ikke? så lat som i det minste :P

Konklusjon: Helt umulig å finne... Nærmeste jeg har sett til nå er Anthony Padilla fra SMOSH. haha, men han er opptatt da;P Gift med Kalel og jeg elsker dem begge to. Jeg følger med på youtube kanalen dems Watchusliveandstuff. De har det så bra sammen og det var så søtt da han fridde til hun i en dyrepark i Japan<3 Her kan du se Anthony som frir. Absolutt elsker lattern hansXD ps: han har ringen i lomma hele vlogen og den gnager og gjør vondt^^"


Mikachu:3

#kjæreste #kjærlighet #drømmeprins #smosh #youtube #japan #love #jenter #gutter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits