Ny pokemon ORAS trailer!

Da har det endelig kommet ut en ny og lang trailer til pokemon omaga ruby og alpha sapphire! jeg gikk inn på serebii.net og hoppet av glede da jeg så traileren! Før jeg sier noe spoilers så bør dere se den først her og så lese videre.


Noe som jeg er mest glad for er dive. Jeg sa vi kommer til å få dive!XD I traileren så viser de en som dykker med en wailmar og du kan se corsolas gå i bakgrunnen. Det er noe som beskymrer meg da. kan vi fange pokemon under vann? Det ser helt utrolig ut under vann, men når vilde corsolas hopper i bakgrunnen, hvordan skal vi sloss mot dem da? Jeg håper virkelig det blir undervanns battles. Lapras hhar også blitt ditcha i surf. Nå har wailmar tatt over jobben. Jeg liker at vi bruker wailmar under vann, men liker nok best lapras i surf. Hallo, lapras er jo selveste transport pokemonen!

Det ser kjempe morsomt ut med secret bases og det har kommet mye nytt å dekorere med der. Contestene ser AMAZING! Elsker at altaria har blitt mer fluffy:3 og i det hele er animasjonen i contests superb:D Cosplay pikachu ser kjempe søt ut, men jeg skulle ønske det gikk ann å kle ut andre pokemoner og ikke bare pikachu. Det er vel kanskje litt for mye jobb å lage^^" Hvilken cosplay pikachu er din favoritt? jeg liker best den søte rosa pikachuen og den elegante blå belle pikachu:3

I går la jeg ut en water pokemon nail art youtube video og skrev at jeg håpte på at dive kom til ORAS, og det gjorde det!! drømmen er oppfyltXD om du ikke har sett den enda så gjerne skjekk den ut. ikke glem å gi en LIKE og SUBSCRIBE for mer:)

husk å sette videoen på 1080p for best kvalitet.


#pokemon #spill #cosplay #trailer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits