Ballett kaos!

Jeg hadde ekstra øvinger både i går og i dag. Vi skal sette opp tornerose i juni og vi hadde allerede begynt å øve på rosevalsen før sommeren.

Det var andre gangen jeg danset skjønnhetsfe i går og det gikk greit nok på myksko, men tåspiss var noe annet ^_^" jeg lener meg alt for mye bakover på tå som gjør at jeg mister balansen:( du kan se på dette uklare bildet at jeg lener meg litt bakover.

Jeg er hun i svart.

I dag var det første gang vi danset rosevals siden før sommer, og jeg kan bare si at det gikk rett vask. Mange måtte få nye plasser fordi hun som skulle danse tornerose hadde falt av mopeden. Uflaks:/ moped er farlig... Mange av oss surrer med plassene og tellingene (inkludert meg). Det er til og med en som danser på en annen plass som sier hele tiden da jeg gjør feil-.- lærern vår var ikke akkuratt så glad da hun så oss danse. Alt gikk bare i surr:( hun hadde lagt ut en video av oss før sommeren og trodde vi hadde sett på den og lært oss dette, men nei. Jeg så på den litt i går, fordi jeg kunne ikke halve dansen engang. Hva skal man si? Det er jo den lengste dansen i tornerose på hele 5min!

Screenshot av rosevalsen. Gruppe 1 altså jeg er ikke med på dette bildet^_^" men jeg har samme plass som hun i midten på første bildet med lilla drakt.

Mye tekniske saker med de blomsterbuene:3

#dans #ballett #fe #blomster #forestilling #trening #roser #rosevals #tornerose

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits