Pon pon pon

Du har kanskje hørt om sangen pon pon pon. Om ikke, er det noe galt med deg. Neida, det samme sa jeg i går om #vocaloid . Pon pon pon er en veldig RANDOM japansk sang. Den er sunget av Kyary Pamyu Pamyu, en kjent japansk sanger som først startet ut som en moteblogger. Den mest kjente sangen hennes heter pon pon pon og har nesten 70 000 000 70 000 00likes på youtube! så før du fortsetter å lese må du bare se videoen først. Må bare advare deg. Den er rar på alle måter, men det er jo det som gjør den braXD og du får den på hjernen resten av dagen;)


Så hva syns du? surprised? Første gang jeg så denne tenkte jeg bare "WHAT?!" Den er merkelig, men utrolig fengende:) Så hva var din første reaksjon? Den kjente youtube kanalen Thefinebros lager ofte react videoer. Her kan du se hvordan barn reagerer på videoen når de ser den for første gang. Kanskje det var noe sånt du reagerte?;)


Først trodde jeg dette var hennes eneste sang og det tok laaang tid før jeg fant ut at hun hadde flere sanger. Faktisk ikke før i dag! Det var da jeg så på en jente danse til en sang som het Tsukema Tsukeru. Jeg visste ikke at det var hun som sang den. I dag hørte jeg på vocaloiden Aoki Lapis synge den.


har du hørt denne før?Jeg hadde denne sangen på hjernen i to uker og gikk rundt på skolen og sang den i både friminuttet og garderoben. En dag kom en av venninene mine og spøkte at jeg kanskje sang noen skikkelige fæle japanske ord. Jeg tenkte egentlig ikke over hva Tsukema Tsukeru betydde. Jeg bare regnet med at det var noe søtt siden jeg hørte den først av en lolita som danset til den. I dag søkte jeg på den og fant ut at den var sunget av samme jente som sang pon pon pon. Og wow, jeg hadde ikke regnet med enda en random rar video og ikke minst hva sangen betydde.


Fakevipper... joa. Ikke det jeg regnet med. Men den er da fengende den og:D har jo sunget på den i to uker nå. Ikke bare det, men også danset til den. Da er det bare for dere å reise dere opp å lære dansen. Her er første videoen jeg så av Tsukema Tsukeru. Du husker kanskje at jeg skrev et innlegg om denne dansen for en stund sida;)


lykke til^_^

#dans #sang #musikk #lolita #søtt #fakevipper #musikkvideo #rar #wtf #morsom #reaksjon #random

 

 

 

You'll need Skype CreditFree via Skype

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits