Tilbringer dagen på doen

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har vært på do i dag. Det startet kl tre i natt. Jeg våknet og hadde vondt i magen. Jeg tenkte jeg kunne like godt gå på do da jeg ville fortsatt kunne sove i hele tre timer til før jeg måtte stå opp og gjøre meg klar til skolen. Jeg våknet opp igjen og hadde nok en gang vondt i magen. Denne gangen skjekket jeg ikke klokka men regnet med at den var ca fire. Samtidig som jeg satt på do ringte vekkerklokka mi og jeg tenkte bare "NEEEI jeg kan ikke legge meg igjen;(" da var klokka 06:15.

Hele skoledagen gikk forferdelig. Jeg fikk en 3+ på spanskprøva og holdt dermed langt unna 5ern min i spansk:( jeg var syk fra kanoturen som var på torsdag til fredag og hadde fortsatt vondt i magen. Det føltes ut som at jeg holdt på å tisse på meg alle timene. Jeg gikk på do to ganger, men nei, ikke no. Jeg tror jeg må ha fått forstoppelse igjen:( venninene mine sier at jeg må spise mere fiber da jeg kun spiser loff.

Da jeg kom hjem har jeg kun sittet på do. Jeg har en diger naturfagsprøve på torsdag så jeg har tilbringet hele dagen på do med naturfagsboka^_^" så langt kom jeg på å skrive notater. Nå får jeg dårlig tid og-.-

Noen ideer for å bli bedre i magen?

#do #problem #prøve #øve #naturfag #skole #mage #vondt

2 kommentarer

PandaCat~<3

22.09.2014 kl.21:53

Loff er ikke bra for fordøyelsen. Fibra brødskiver er. Jeg trodde først du slet med å tisse eventuelt, Men det kan hende at magen din reagerte på noe du har spist.

Wolfie Mikachu

23.09.2014 kl.13:44

PandaCat~<3: vel, har jo nesten levd på godteri i helgen^_^" woops

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits