Mine høstferie planer

Da er det endelig høstferie! Men jeg har fortsatt MYE lekser å ta igjen, både i matte og i nynorsk. Jeg skal først og fremst overnatte hos søstra mi fra lørdag til mandag. Vi skal til operaen på søndag:D det er ballett<3 noe som passer bra siden jeg skal danse sjønnhetsfe i dag på balletten. Opera stykke som heter gengangere. Aldri hørt om det, men håper det blir bra:) er en stund sida jeg har vært på operaen nå så. Vi skal også surre litt rundt i sentrum og sjoppe. Kanskje litt hårfarge til dipdye eller no.

På onsdag til lørdag drar jeg til London. Der skal jeg, mamma og pappa overnatte hos onklen min som bor i London. Jeg har tenkt til å se etter ballkjole, men har ikke hørt at det er noe særlig ball i London. Jeg har også tenkt til å dra til Camden og forhåpentligvis kjøpt en lolita kjole. Har lenge hatt lyst på en. Jeg har søkt på nettet at det er tre butikker med lolita i: Sai Sai, GLP og Angel Pretty. Jeg har lest at det er mye i dårlig kvalitet, men du kan finne noe om du leter. Så da får jeg bare lete da;)

Q: hva skal du i høstferien?

Elsker denne genseren fra monkii:)

#lolita #london #ferie #høst #høstferie #camden #opera #dennorskeoperaen #operaen #ballett

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits