Arpakasso the alpaca!

Hver gang jeg dro på #desucon fant jeg alltid noen nusselige kosedyr som lignet på en alpaca. De dukket opp på hvert desucon og ble solgt for ganske dyrt. Så hva var nå dette?. Jeg fant ut senere at dette var noe som blir kalt for Arpakasso, men hva er en Arpakasso? jo, det er en alpaca kosedyr som komer fra Japan. Veldig kjent av otakus. Den er ganske simpel men søt, litt som #Hellokitty . Jeg så at den dukket flere ganger opp i videoer til Deerstalkerpictures på youtube. I dag så jeg en video som gikk i litt mere detalj over hva en Arpacasso er, så da er det kanskje enklere å forstå om dere  bare ser den:)


Så er de ikke søte?XD etter å ha sett en del videoer som Cooking with Arpakasso av deerstalkerpictures, fikk jeg lyst til å kjøpe meg en selv. Jeg ser dem flere ganger på Desucon, men de er ofte veldig dyre (ca 400kr), så da kjøper jeg en kanskje på nettet istedet for. Får bare håpe at jeg ikke kjøper en fake en;)

Ville du hatt en egen Arpakasso?


#dyr #bamse #kosedyr #plush #alpaca #søt

4 kommentarer

dragonqueen

16.12.2014 kl.21:10

Ja, enkelte ting er dyre på Desucon særlig kosedyr.

Da er det bedre å bruke de 400 kronene på vi som sitter å ha stand for vi har i hvert fall jobbet ordentlig for det vi selger =)

Jeg har begynt å tenke på hva jeg skal lage til neste Desucon =P

Wolfie Mikachu

17.12.2014 kl.14:00

dragonqueen: å hva da?:)

dragonqueen

17.12.2014 kl.19:41

Vet ikke helt enda, men skal i hvert fall perle noen perlefigurer i rør perler.

Men skal prøve meg på litt med stoff også som spisebrikker, puter, duker og litt sånn selvsagt i Desucon stil

Wolfie Mikachu

17.12.2014 kl.19:51

dragonqueen: oki, gleder meg til å se de ferdig produktene ^^

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits