London dag 1 + STORT random innkjøp!

Sorry for å ikke blogge tidligere i dag, men vi har litt problemer med internettet hos onkelen min^_^" fikk endelig litt nett, så da blogger jeg litt nå. Det skjedde ikke så mye i går uansett utenom at jeg kom frem til Onkelen min ,Andre, og kjæresten ,Fredd, sin leilighet.

I dag hadde jeg tenkt til å vlogge, men så klarte jo selvsagt glemske meg å glemme gopro kamera i leiligheten^_^" forhåpentligvis husker jeg det i morgen sånn at jeg får filmet Camden Market:)

Vi gikk rundt i Piccadilly og Oxford. Jeg hadde slrivd laaang kjøpeliste, men fikk bare kjøpt to av det: pokemonkort og små plastikk strikker til hår. Jeg brukte mesteparten av pengene i Primark. Jeg hadde ikke tenkt til å kjøpe mye der, men siden det var så billig, så klarte jeg ikke å la være. Jeg fylte opp en hel bærekurv med alt fra pysjamas, truser, gensere og åtte par pusesokker:3 woops^_^" jeg var livredd i kassa da jeg skulle betale. Jeg trodde det skulle bli ca 2500kr men fikk en herlig overaskelse på ca 800kr!!! Yay! Men det ble mye å bære på så skuldrene mine er helt hovne nå...

Det er litt vel mye å ta bilde av hver ting. Kanskje jeg bør lage en sånn Primark innkjøpsvideo om jeg får tid;) vel, her er to bilder av mesteparten fra primark:3

Dette var ikke engang alt0_0

Jeg gikk innom Hamleys, den ekstreme store leketøys butikken. Der fikk jeg endelig kjøpt mine pokemonkort:D de ble ikke solt i en og en booster pack, men i pakker på tre og tre. Om du kjøpte en pakke med tre booster packs for 110kr fikk du med en spesiell pin av enten mega lucario, charizard Y eller charizard X. De var tomt for charizard X som var selvsagt min favoritt:( derfor kjøpte jeg en helt annen type pakke. Jeg kjøpte en sånn stor pakke på 60 kort med sylveon på for samme pris. Det står bak på hva du får og du får ikke like bra kort, men så er jo ikke jeg noe sånn mester i pokemonkort. Jeg holder meg egentlig til designe på kortet, og siden sylveon var søt så brukte jeg 110kr på den:3 dessuten får jeg med en liten metall mynt;) tenkte jeg skulle åpne den foran kamera så kan dere se/høre reaksjonen min da jeg åpner pokemonkort for første gang på 8år:)

Enda et sted som jeg brukte mye penger på var Tokyotoys. Jeg brukte en hel time i den bitte lille butikken fylt med anime og spillting<3 til slutt endte jeg opp med å kjøpe dette:

L fra Deathnote mobilstrap

Deathnote kortstokk

Totoro smykke

Zelda nøkkelring

Rett ved siden av så var det enda en kul butikk med mer anime og totoro ting osv. Men jeg kjøpte ikke noe der, selv om jeg fant en av de tingene jeg hadde skrevet på kjøpelista. En Arpakasso. Jeg hadde lyst til å kjøpe en, men alle hadde litt for mye accesories for meg. Jeg ønsker meg en plain lilla en. Ikke en med solbriller og hatt^_^" så jaja, får håpe jeg ser noen andre arpakassoer en annen gang.

Eller så har vi bare gått fra butikk til butikk:)

Brooom!

Og til slutt men ikke minst... En veldig god hamburger:3

#reise #London #mat #innkjøp #klær #by #anime #manga #spill #totoro #gaming #zelda #deathnote #primark #pokemon

4 kommentarer

sczi

05.10.2014 kl.16:00

Herlig :) London er best.

sczi

05.10.2014 kl.16:00

Herlig :) London er best.

sczi

05.10.2014 kl.16:01

Herlig :) London er best.

Wolfie Mikachu

05.10.2014 kl.16:09

sczi: <3 nesten

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits