Woops, de var norske :/

Da er jeg hjemme i Norge fra sjoppingrunden i London. Jeg måtte stå opp kl 05:50 og fikk kun ti min på å gjøre meg i stand før taxien kom. Da var det bare å hive på seg totoro t-skjorta og joggebuksa, ta litt vann i ansiktet, gre fort igjennom håret og til slutt en rask tannpuss. Vi spiste mat på toget. Det var baguett fra Upper Crust. Anbefaler Upper Crust. Jeg har alltid kjøpt mat der i fra da jeg har dårlig tid om morgenen og må spise på toget i London:)

Flyet gikk så bra som Ryanair kan bli, men det kom et pinlig øyeblikk. I køen på vei inn i flyet, var det en mann som så utenlandsk ut som kjeftet på kona si. Han ropte og bannet noen ganger på norsk og andre ganger på et annet språk. Jeg og pappa hørte det, men mamma hadde gått ut av køen på do. Da mamma kom tilbake hørte hun mannen kjefte på et annet språk. Så sa mamma til meg på tull "Kjefter han eller er det bare språket?". Hun visste jo ikke at han var norsk! Å si noe sånt rett bak mannen og kona med sønnen sin som var litt eldre en meg. Så pinlig! Pappa bare snudde mamma og hvisket i øret hennes at han var norsk. Vel, sånt skjer når man tar flyet hjem til Norge og du er vant til at ingen forstår hva du sier^_^"

Det minner meg også om en annen gang for noen år siden. Jeg satt med broren min som er fem år eldre enn meg tilbake fra utlandet hjem til Norge. Han er ikke akkuratt glad i små unger. I alle fall ikke skrikeunger... Ungene bak oss begynte å skrike og tror du ikke broren min glemte at de fleste på flyet kan norsk. Han ropte over til mamma og pappa som satt to rader foran :" må jeg sitte med disse skrikeungene resten av turen?!" Omg så flaut!

Har dette skjedd med deg før?

#pinlig #flaut #fly #minner #tabber #norsk

4 kommentarer

Tiffany Gnaly

04.10.2014 kl.12:40

Det har ikke skjedd meg, nei. Haha. Men så morsomt og pinlig :- )

Elise Karlstrøm Bjørnstad

04.10.2014 kl.12:50

Haha, det har skjedd meg også.. Jeg bodde jo i USA i et år sammen med ei norsk venninne, og vi ble jo ganske flinke til å snakke om ting og tang vi kanskje ikke hadde snakket høyt om i Norge. Så, når jeg endelig kom hjem til Norge igjen snakket jeg jo sånn med venninnene mine her, for da glemte jeg jo at alle rundt oss også var norske :) Småpinlig - heldigvis skjedde ikke dette kjempeofte!

Wolfie Mikachu

04.10.2014 kl.22:12

Tiffany Gnaly: da er du heldig!

Wolfie Mikachu

04.10.2014 kl.22:13

Elise Karlstrøm Bjørnstad: uff, sånt skjer^_^" uvant

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits