Drømme dagbok: kun skjelettet igjen...

Blæh, jeg har blitt smittet av mamma, så nå ligger jeg her i senga med både hodepine, sår hals og snufser;( jeg har sett ferdig alle youtube videoene som er å se og sett en episode #pokemon. Pappa sa at skjerm hjelper ikke for hodepine så jeg måtte finne på noe annet å gjøre. Det er jo absolutt ingenting å gjøre i dette huset. Jeg har en haug av lekser å gjøre, men jeg orker virkelig ikke å bruke hode nå. Jeg fikk litt lyst til å tegne og kom på at jeg bare hadde tegnet forsiden på drømme dagboka mi. Så da satte jeg meg ned for å tegne dagens drøm.

Jeg ble syk i natt og våknet ca fem ganger og kaldsvettet. Nattens drøm var derfor lang og skjedde på nytt sånn ca fem ganger. Ikke så morsomt da det var et mareritt og jeg ville helst ikke såve igjen. Jeg drømte at jeg var med en vennine på sjopping. Jeg ble skilt fra hverandre og satt i et rom alene. Det var en dør i mellom oss som jeg ikke fikk opp, men vi kunne snakke med hverandre mellom den. Jeg fikk panikk og prøvde å banke på døra for å få den opp, men det nyttet ikke. Plutselig kom det en mann/dame bak meg og dro av alt det organiske i kroppen min. Jeg ble til et levende hunde/dinosaurus lignende skjelett. Han/hun gikk frem og tilbake og tok med seg en og en del av det som var igjen av kroppen min. Til slutt var det igjen bare skjeletthodet mitt og noen fingre mens jeg prøvde desperat å klore meg igjennom døra for å komme til vennina mi på den andre siden.

Så ja... Det var min drøm i dag. Ikke akkurat så hyggelig menmen. Jeg skjønner ikke helt hvor jeg kan ha fått dette fra, men jeg har visst en livlig fantasi^_^" noen som er proffe på drømmer og sånt som kan fortelle meg hva som skjer? Eller er det bare fordi halloween nærmer seg?

#drøm #dagbok #skummelt #horror #halloween #bok #tegne #tegning

6 kommentarer

headoverheel

20.10.2014 kl.05:43

ok , så dette er ikke no forsøk på reklame eller noe sånn tull, men jeg er rett og slett bare imponert over tegningene dine. holder selv på med en 30 dagers tegneutfordring. det hadde vært virkelig gøy å følge deg gjøre det samme. hadde vært knall tøfft å se hvordan resultatene dine hadde blitt.

http://headoverheel.blogg.no/1413514920_30_dagers_tegneutford.html

gi meg gjerne et vink om du bestemmer deg for å joine slik at jeg kan følge med :D

Wolfie Mikachu

20.10.2014 kl.08:17

headoverheel: mmm tror ikke jeg orker å tegne i 30 dager da^_^"

headoverheel

20.10.2014 kl.21:18

hmm kjipt, hadde vært så gøy å se :) men fortsett å legge ut bilder av tegningene dine likevel, de er kjempe fine ! :)

Wolfie Mikachu

20.10.2014 kl.23:05

headoverheel: hehe, takk:) de der var jo ikke akkuratt de mest detaljerte tegningene man sitter i timesvis å tegner menmen^_^"

headoverheel

21.10.2014 kl.22:02

syns de var knallfine jeg :)

Wolfie Mikachu

22.10.2014 kl.07:33

headoverheel: haha, takk;)

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits