Pokemon Sweet version!

Jeg har fulgt thekingnappy på youtube en stund nå. Han er en poketuber, altså en youtuber som spiller pokemon. Han er alltid full av energi og jeg elsker å se han spill nuzlockes. Hva er en nuzlocke? det er basically å gjøre spillet vanskligere for deg selv med å sette på noen regler. De tre basic reglene alle har er:

1. om pokemonen faints er den død. Da må du sette den i en egen boks for døde pokemon og kan ikke lenger bruke den.

2. du kan BARE fange den første pokemonen du møter på et nytt område. Om du dreper den eller om den rømmer så får du ikke en ny sjangse for å fange en pokemon på det stedet og må da vente til du er i neste område til å fange en ny.

3. Du må sette et kallenavn for alle pokemonene dine for å få sterkere bånd.

Det er kjempe morsomt å se på noen som spiller med disse reglene. Målet er da å ta pokemon leauge. Det er så mange fanmade pokemon spill og i går opplastet Thekingnappy første videoen av en ny nuzlocke til pokemon sweet. Siden jeg var på godteri tema i går, så hvorfor ikke?;) Pokemon sweet er rett og slett søtt! Alt er godteri og kaker. Til og med pokemon! De blir kalt for pokesweets og har helt nye typings som apple, cherry og straw. Alle pokesweets har nye sprites og er SÅ SØTE<333 Dere bør sjekke ut spillet. Her er første del av pokemon sweet version! Det kommer flere videoer etterhvert i uken så det er bare å subscribe;)


#godteri #spill #pokemon #youtube

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits