Shiny mega gengar!!! Jaaaaaaaaaaaaaa!

Endelig fikk jeg tak i en shiny mega gengar! Jeg som mistet troa på å få tak i en som jeg skrev i går. Flere gamestops var blitt tomme allerede, men på Amfi i Moss var det enda noen igjen:) jeg hadde egentlig ikke tid til å dra innom noen kjøpesentere, men da jeg dro på balletten, stall mamma innom gamestop før hun dro for å trene. Da jeg kom til bilen etter balletten, sa mamma at hun hadde en overaskelse til meg. En shiny gengar!!!!

Har dere klart å få tak i den?

Men nå lurer jeg på hva jeg skal kalle den. Jeg tenkte først Nappy fra youtuberen thekingnappy, men mamma bare "bleie?!" Så ja... Den er jo hvit da. Så tenkte jeg at den kunne hete Calcifer fra Det levende slottet:) den kan jo minne litt om gengar. I så fall haunter.

Hva skal den hete? Noen forslag?

#pokemon #spill #gamestop

4 kommentarer

Agn

22.10.2014 kl.13:05

Bor så langt ut på landet at jeg ikke har tilgang til en sånn butikk. Så jeg får ikke tak i den. :'(

Wolfie Mikachu

22.10.2014 kl.14:59

Agn: awww det suger:( har du ingen du kjenner som bor i nærheten av gamestop?:)

Agn

22.10.2014 kl.22:24

Nei, bor i Finnmark og er ikke noen sånne butikker her... Det er vanlige elektro-butikker i noen av komunan rund den komunen jeg bor i. Jeg vet ikke om de selger det.

Wolfie Mikachu

23.10.2014 kl.15:58

Agn: oi da:/ uff, vel da er det ikke så mye å gjøre med det:(

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits