Chi's sweet home

Mamma kjøpte den nyeste mangaen av Chi's sweet home! Det er faktisk en manga som mamma liker:D vel, hun elsker jo katter da, men hun er allergisk, så vi endte opp med hund som jeg synes er ti ganger bedre^^" Chi's sweet home handler om en liten katt som roter seg bort fra mamman og søsknene sine. Katten blir funnet av en liten gutt med en mor og far. De kaller katten for Chi og boka handler rett og slett om hvordan Chi bor hos dem. Chi er kjempe søt og finner nye venner rundt i nabolaget. Forfatteren oversetter hva Chi sier med noen stavefeil sånn som: istedet for "siblings" så sier Chi "sibwings" som gjør hun bare ekstra søtXD plus at menneskene ikke forstår hva Chi sier. Chi tror hun også ikke er en katt men en Chi. Chi er rett og slett Chi, ikke "katt".

En veldig søt manga på 11volum. Volum 12 kommer ut i sommer. Det er også en anime på flere hundre korte fem minutters episoder:) morsomt å se på når du kjeder deg.

#anime #manga #tegneserie #dyr #katt #katter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits