Norsk tentamen

Da er jeg ferdig med norsk tentamen! Tema var "helter" og min fortelling ble litt rar. Det ble ca en blanding av Death note, Black butler og Shakugan no Shana ^_^" altså en fyr som kan se sjeler og når folk dør. Han heter Johan og har en lillebror som heter Karl. Uten at jeg visste det ble det Karljohan! Så finner Johan ut at Karl kommer til å dø om fem dager. Han bytter bort sjelen sin til en demon for et ønske om at Karl kan leve. Så ja, litt dramatisk og ikke så veldig happy. Oppgaven sa at jeg ikke kunne røpe slutten, så da får lærern bare gjette seg frem^^"

Jeg har ikke peiling på hva jeg vil få i karakter. Jeg orker ikke å skrive hele om igjen, men jeg kan sikkert ta bilde av stilen og si karakteren jeg fikk da jeg får den tilbake.

Nå skal jeg på ballett igjen. Jeg hadde egentlig dårlig tid, men siden jeg ble ferdig tidlig på tentamen, hentet pappa meg og jeg kom hjem to timer før jeg pleier. I morgen blir dagen alla det samme. Først er det nynorsk tentamen og så er det ballett igjen.

Jupp, jeg ser på kingnappy spille pokemon sweet:3

#skole #tentamen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits