Anime abrigded!

Jeg har brukt Mye tid foran skjermen denne helgen. Enten foran youtube eller animeserier. Det er ikke så mange animeserier på youtube på grunn av copyrights, derfor pleier jeg å se på nettsider som gogoanime. Men det betyr også at jeg ikke kan se anime på Ipaden fordi den eneste måten å se anime på da er å laste ned cruchcroll som etterhvert koster penger:/ Det som jeg fant på youtube da var noe litt imellom. Ikke anime, men ikke typiske youtube videoer. Nemelig anime abridgeds!

Anime abridges er rett og slett en humoristisk dub av animeserierXD Jeg fant noen av mine favorittserier dubbed på en hysterisk måte! Noen var bare one shots, men andre hadde dubbed hele serien osv. Eller, det blir jo ikke hele serien da episodene pleier å være mellom 5 og 10 min.

Her er noen av mine favoritter:

Mirai nikki: Denne er hele 10 episoder lang. ps, den blir bare bedre og bedre.Vampire knight: Favoritt serien min! Ikke en eneste twillight reference;)


Kaichou wa maid-sama: Igjen, enda en av mine favoritt serier! Kjempe romantisk, i alle fall nå;P


#anime #serier #youtube #humor

2 kommentarer

AndyEpoh

09.11.2014 kl.20:41

Mirai Nikki og Maid-sama er 2 utrolig gode animer digger dei x)!!

Wolfie Mikachu

09.11.2014 kl.20:50

AndyEpoh: I know!!!!!XD

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits