Black Butler Book of Circus

Jeg elsker å ikke ha så alt for mye lekser denne uken! Vi skal på hospitering osv. så lærerne har ikke gitt oss så mye lekser. Og dere vet hva det betyr...ANIME!!! Jeg har brukt hele helgen og både i dag og i går til å se anime. Mye små klipp her og der av gamle serier jeg allerede har sett, men jeg så også No game No life. I går begynte jeg på sesong 3 av black butler, eller Book of Circus som den også heter. Jeg ble ferdig med den i dag, og OMG som jeg gråt og hylte i sengaXD Jeg gråt på slutten (som de fleste animeer) og jeg hylte på starten. Altså da mener jeg sånn fangirl EEEEEKKKK! pappa lurte på hva jeg så på og satte seg i senga ved siden av meg. Jeg liker ikke når foreldrene mine bare plutselig vil se hva jeg ser på, så jeg sa at han kom midt i et spennende øyeblikk hver gang sånn at han dro igjen;)

Book of Circus er egentlig ikke en etterfølger av sesong 2, men mere en serie som skulle ha vært midt i sesong 1. Den var utrolig spennende og du får mere innblikk i hva som skjedde med Ciel som liten da han kalte på Sebastian og fikk det brennmerke på ryggen osv.

Her har du traileren:


Her er også åpningssangen. Jeg var først litt usikker om hva jeg syntes om denne sangen, men nå elsker jeg den:D Den er liksom litt blanding av trist og glad og jeg elsker refrengetXD Starten passer også veldig til sirkus temaet.


#blackbutler #kuroshitsuji #sirkus #bookofcircus #anime #manga #serie #tv #tvserie #trailer #musikk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits