Brannalarm og smeltet stekespada...

Jeg er virkelig verdens verste kokk noen ganger. Jeg klarer som oftest å lage bakevarer og cupcakes, men jeg klarer virkelig ikke noe som helst når det gjelder stekepanna! Stekepanna er så varm og lager sånne skumle fruselyder da den steker noe. Jeg er jo livredd for sånt!

I dag, da jeg var hjemme alene, fikk jeg lyst på eggerøre. Det er noe alle burde klare å lage. Jeg lever som oftest på ramen nudler og hadde bare stekt egg en gang før. Dette var andre gangen jeg skulle steke egg og trur du ikke at jeg ender opp med smeltet stekespade og brannalarm?!

Jeg tok opp i smør som jeg gjorde sist gang. Så gikk jeg for å visspe sammen eggene. Jeg snudde meg mot panna og så at den røk. Jeg løp bort og så den svarte stekespaden smelte utover panna. Bra gjort Mika! Så gikk brannalarmen og jeg fikk panikk! Jeg var livredd for at naboene skulle komme^^" så jeg tok en stol og dro av hele brannalarmen. Så tok jeg ut batteriene og åpnet alle vinduer og dører for frisk luft.

Jeg var jo selvsagt fortsatt skrubbsulten, så jeg tok en rask vask av stekepanna og begynte på nytt med en ny stekespade. Denne gangen hadde jeg den på veldig lav varme så det tok laaang tid-.- så så jeg noen svarte prikker i røra mi. Jeg hadde tydeligvis ikke vasket panna bra nok. Jeg var sulten så jeg blåste i det. Forhåpentligvis dør jeg ikke av litt plast i magen.

Dette ble en veldig fin My Story på snapchat^_^"

#mat #kjøkken #kokk #problem #brann #brannalarm #egg

4 kommentarer

Danian. Gutteblogger

11.11.2014 kl.17:48

Oi da slik skjer av og til q

Wolfie Mikachu

11.11.2014 kl.22:21

Danian. Gutteblogger: ja, sånt skjer ^_^"

FanGirlAlone

11.11.2014 kl.22:59

Hahah da er jeg enda verre kokk en deg... Klarer ikke å lage eggerøre engang jeg da.. Lager jeg meg middag selv så kjøper jeg noe som er for lett, sånn som ramen >.<

Har heldigvis ikke tatt fyr på kjøkkenet enda though, men mamma tør ikke å la meg lage noe vanskelig mat alene XD

Wolfie Mikachu

12.11.2014 kl.07:33

FanGirlAlone: haha, same here;) ramen er livredderen min:P

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits