Attack on Titan

Da har jeg klart å se alle 25 episoder av Attack on titan på under to dager! Jeg satt der i hele går ettert skolen og har sittet foran pcen siden jeg sto opp i dag. Hehe, det er kanskje på tide å begynne med lekser^_^"

Attack on Titan var kjempe spennende og dramatisk. Det er gode action scener som gjør deg helt HYPED:D Jeg hørte dessverre at sesong to ikke kommer ut før i 2016:( Det er litt synd, fordi jeg likte ikke helt hvordan denne sesongen endte. Alt for mange usvarte spørsmål!

Om du ikke vet hva Attack on Titan er så handler det rett og slett om at alle menneskene lever bak høye vegger for å beskytte seg for titans. Titans er store kjemper som spiser mennesker.

Jeg gir denne serien en 8,5 av 10. Det er en veldig bra serie for dem som liker mye action og spenning. Dessverre var det litt lite humor i det, men det gjorde opp for all spenningen da:3 Det er veldig mye blod i serien og litt ekle traumatiserende titans, så om du ikke liker blod og folk som blir rivd i stykker, så er nok ikke dette noe for deg. Jeg derimot klarer meg veldig fint med sånt. Er ikke rart at The Walking Death er yndlings serien min på tv nå^^

Her har dere en trailer
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits