Mine cosplay ønsker

Det er snart jul og det er da man kan begynne å ønske seg noe. Jeg ønsker meg et nytt cosplay, men det koster jo nesten 1000kr, så jeg får nok ikke det, haha^^" jeg har funnet ut ad det ikke nytter for meg å lage mitt eget cosplay. Da måtte jeg i så fall skaffet meg en ny symaskin og finne et sted som selger mye bra stoff. Jeg kunne jo ha prøvd på closet cosplay da. Bare funnet noen randome klær og blanda det sammen. Ellers så fins det jo mye rart på Fretex som jeg kunne ha redesignet. Jeg hadde sikkert funnet en svart jakke og bukse om jeg vilke ha vært Sebastian fra Black butler;) har aldri kledd meg ut som en gutt før, men en venn av søstra mi elsker Sebaciel. Så hun vil så gjerne cosplaye Ciel og jeg Sebby ^^"

Ellers så går det jo ann å samle opp litt penger og kjøpe på ebay. Det er mange jeg ville kle meg ut som. Jeg viste mamma og pappa hva jeg ønsket meg av cosplay. Jeg gjorde en tabbe med å vise dem Misaki sin maid uniform først. De bare " Det ser jo ut som noe du kan finne i en sex butikk!" Ehe, woops. Det er jo den mest romantiske animeserien, men jaja^^"

Ellers så viste jeg dem Silica fra sword art online og Alice fra Pandora hearts:)

Hva er dine cosplay ønsker?

#anime #cosplay #klær #kostyme

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits