Oslo: onkler, søster og konsert

Nå ligger jeg i senga på rommet til søstra mi, Milla, helt alene. Hun dro nemelig for å trene til danseforestillingen hun skal ha i kveld. Jeg skal se henne danse pop da, så jeg kan jo ikke bli med på treninga da. Da vil jo alt blitt spoila;) vel, jeg får vel fortelle min fine lille dag i Oslo i går.

Det tar en time med tog til Oslo S. Derfor hadde jeg gjort klart en del julemusikk jeg kunne høre på toget. I tillegg kjøpte jeg meg kakao for å havne i skikkelig julestemning. Så det var egentlig veldig behagelig på toget:3

Jeg ble møtt av Milla på Oslo S. Vi dro rett til Neo Tokyo for å kjøpe en julegave til vennina mi Siri (som jeg ikke kan vise her om hun leser bloggen) og en liten Black Rock Shooter kortstokk til broren min.

Så hadde mine homofile onkler kommet hit fra London! Og søstra mi (halvsøstra) sine lesbiske mødre hadde bestilt sushi. Jeg som ikke liker sushi^_^" jeg er ikke glad i rå fisk, så jeg pleier alltid å kjøpe tempura. Men joa, jeg endte opp med å spise en omelett:3 det var koselig da. Broren min kom også for å spise. Han kommer alltid når det er noe godt å spise. Sånn er når man bor i en leilighet for seg selv like ved mora og må begynne å betale selv.

Selv om alle snakket engelsk. Fred (mannen til onkelen min) snakker bare engelsk og alle de andre har bodd i New York før. Så kommer jeg som suger i engelsk i forhold til dem. Jeg ble mest sittende stille og momle i meg omeletten^_^"

Så dro vi på en konsert. Det var et kor som sang. De sang som engler, men jeg tror det var litt mer beregna på eldre folk, fordi jeg og Milla holdt på å sovne på de siste sangene^_^"

Så da hadde jeg en veldig fin og rik dag i går da:)

#jul #julestemning #kor #oslo #søster #bror #onkel #homo #juletre #sushi #konsert

2 kommentarer

OSLOFRU

07.12.2014 kl.11:08

Glad andra advent! <3

Wolfie Mikachu

07.12.2014 kl.11:28

OSLOFRU: du og:)

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits