Fortapt uten internett

I går fikk jeg smaken på å mangle internett. Jeg kom hjem fra Oslo og skulle sette meg foran Ipaden som vanlig. Jeg pleier alltid å sitte på Ipaden med youtube eller manga kl 22 til 23. Det sto at jeg hadde internett kobling, men da jeg gikk inn på safari, så funket det ikke! Jeg skrudde av og på nettet flere ganger men pappa sa det ikke nyttet siden det hadde vært sånn i hele dag:/ det var såååå frustrerende! Å ikke klare å sjekke instagram, facebook, bloggen, snapchat, youtube eller lese manga! Jeg brukte opp en del av mine 200mg 3G på mobilen da^_^" til slutt fikk jeg låne pappa sin Ipad mini som har uendelig med 3G. Nå vet jeg i alle fall hvordan det er å ikke ha nett^^"

#internett #instagram #blogg #snapchat #facebook #youtube #manga

5 kommentarer

Keths!

08.12.2014 kl.16:08

Ønsker deg en fin mandag, og en god start på uka! :)

nerdslife

08.12.2014 kl.16:39

Haha, er utrolig hvor avhengig man blir:)

Men for å komme med en skummel historie: da jeg var på din alder så hadde vi internett, men det var ingen selvfølge at alle hadde eller at vi kunne bruke det hele tiden. Når man skulle på nettet, så måtte man "ringe" med maskinen og telefonene i huset ble derfor ubrukelige under nettsurfingen. Dyrt var det også, man betalte ofte per minuttet og det syntes på telefonregninga.

Relativt tregt var det også og youtube kom ikke engang før jeg begynte på videregående.

Vi satt på irc chatrooms;) haha. Husker dagen hvor vi fikk adsl og kunne prate i telefonen SAMTIDIG som vi satt på nettet. Istedet for 3g så hadde vi wap:p

https://www.youtube.com/watch?v=d0mg9DxvfZE&feature=youtube_gdata_player (ett eksempel på veldig tidlig internegtxD det var tider:p)

Utrolig hvordan ting har forandret seg på bare noen år. Er like avhengig nå selv.

Wolfie Mikachu

08.12.2014 kl.16:49

Keths!: takk du og:)

Wolfie Mikachu

08.12.2014 kl.16:52

nerdslife: wow, såppas 0_0 nå er jeg ganske glad for at jeg lever på denne tida XD jeg må ha youtube og internett for å leve, haha!

nerdslife

08.12.2014 kl.17:04

HahaxD

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits