Julegave innkjøp

I går hadde jeg siste innspurt med juleshopping på Norby senteret. Jeg pakket inn det meste før jeg rakk å ta bilde^^" sorry for det, men nå er jeg i alle fall ferdig med å pakke gaver. Jeg får skikkelig vondt i nakken av det:/ jeg mangler bare å kjøpe et sudokublad til bestefar og male er mini bilde til både bestemor og bestefar. Det koster jo ikke så mye. Nå har jeg brukt rundt 2000kr på julgaver! Bye bye bursdagspenger^_^"

Det ene jeg husket å ta bilde av var panda tøfler for 100kr fra Cubus. De er til søstra mi. Jeg hadde også kjøpt en strømpebukse med panda på fra Primark da jeg var i London:3

Resten har jeg klart å pakke inn, men...

Jeg hadde tatt bilde av det jeg kjøpte forrige gang! Som dere husker så var jeg på juleshopping med Kristin på Torvbyen. Der kjøpte jeg en del gaver jeg allerede har vist dere, men jeg viste dere ikke det jeg hadde kjøpt på søstrene grenes. Der brukte jeg 370kr på julegaver og tilbehør som pakkepapir, julekort og julestjerner.

Dette er det meste av det jeg kjøpte:

Det som allerede er pakket inn er Chilli og mango i glass og Amerikansk grillkrydder. Dette var til pappa som liker sterke ting:)

Jeg kjøpte kokosmel til mamma sånn at hun forhåpentligvis kan bake noe med fiber i siden jeg hater frø og grove kornprodukter^_^" jeg har litt fiberproblemer av og til...

Jeg kjøpte kokossukker til broren min fordi han rett og slett trenger litt dagligvarer nå som han bor alene i en leilighet. Også passer det bra til Baileys teen:)

Mamma fikk også skogsbærte og mangote.

Og kiwi og mango drops for å matche litt:3

Jeg dro innom Clas Ohlson for å finne gave til bestefar, men det endte opp til broren min i stedet fordi bestefar har alt av skrujern^_^"

Og i Oslo kjøpte jeg en Black Rock Shooter kortstokk fra Neo Tokyo til brodern.

#jul #juleshopping #julegaver #gaver #vocaloid #neotokyo #søstrenegrenes

2 kommentarer

Åh så hyggelig- nå er jula nær :-)

Wolfie Mikachu

14.12.2014 kl.20:30

Thea- En blogg om uforglemmelige reiser: jupp jupp ^^

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits