Angel Beats: bra musikk og rørende scener

Nå har jeg sett ferdig alle 13 episoder av animeserien Angel Beats. Om dere ikke vet hva den handler om så er dette en liten kort beskrivelse jeg kopierte fra myanimelist.net

Otonashi awakens only to learn he is dead. A rifle-toting girl named Yuri explains that they are in the afterlife, and Otonashi realizes the only thing he can remember about himself is his name. Yuri tells him that she leads the Shinda Sekai Sensen (Afterlife Battlefront) and wages war against a girl named Tenshi (Angel). Unable to believe Yuri's claims that Tenshi is evil, Otonashi attempts to speak with her, but the encounter doesn't go as he intended.

Otonashi decides to join the SSS and battle Tenshi, but he finds himself oddly drawn to her. While trying to regain his memories and understand Tenshi, he gradually unravels the mysteries of the afterlife.

Jeg har hatt den på "planned to watch" lista mi i flere år og satt meg endelig ned for å se den. Jeg har hørt at den var ekstremt bra, men også overrated. Jeg hadde store forhåpninger, men må si at den var en ganske så "normal" serie. Jeg gir den 7 av 10 poeng. Den var veldig fin, men ikke sånn kjempe spesiell. Angel Beats har bra animasjon og kjempe gode og varierte karakterer! Det er en del action og drama, men også litt komedie. Jeg liker best de siste episodene fra ca 9 til 13, fordi jeg skjønte litt mere av dem enn de første. De første episodene var litt forvirrende da jeg ikke helt fikk med meg "reglene" i Afterlife verdenen og hva poenget med hele serien var. Jeg likte egentlig best innblikkende av fortiden til noen av hovedkarakterene best. De var alle veldig rørende og som vanlig så sitter jeg å gråter av det ^_^" Så ja, serien var rørende, men litt mye skjer på 13 episoder.

Derimot er det kjempe fin musikk i serien! Jeg hoppet ikke over åpningen en eneste gang<3 Her er åpningen:


Det er også mange fine sanger fra bandet i serien, Girls Dead Monster:


Spol denne til 02.00 Den er veldig rørende og da ser dere hva jeg mener med triste øyeblikk.


Så, er denne serien noe for deg? Her er traileren:


#angelbeats #anime #manga #musikk #sang #piano #animasjon #trist #rørende #serie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits