SMOSH Food Battle the Game

I dag ble jeg vekt tidlig av mamma som skulle til frisøren. Hun lurte på om jeg ville bli med og klippe luggen, men jeg tenkte jeg ikke trenger det helt ennå. Så da ligger jeg i senga da. Igjen så hadde jeg ikke peiling på hva jeg skulle gjøre. Jeg tok frem mobilen og skjekket litt insta og blogginnlegg, men hva nå?

Jeg så plutselig at jeg hadde appen Food Battle! Jeg lastet den ned for lenge siden da youtuberne SMOSH hadde lagt den ut. Jeg hadde bare ikke fått satt meg ned til å faktisk spille det, selv om jeg gledet meg til spillet i hele år^_^"

Spillet er gratis, men selvsagt koster noen ting inni spillet penger som f.eks. å spille som Anthony i undertøy :P

Det er morsomt at man spiller som Anthony og dreper smultringer. Det er også morsomt å se igjen karakterer fra SMOSH som Ian's mom og Stevie. Du kan også lage deg klær som katten til Anthony, Pip, eller manspider osv. Du får også oppgradere våpnene dine til litt av hvert. Du starter med sellerisverd.

Hele spillet er greit i seg selv. Allerede ved lvl 3 så blir det vansklig (for meg i alle fall). Det er ganske vansklig å finne epler til å fylke opp liv og om du spiller på Iphone, så er det ganske vansklig å angripe dounuts i det hele tatt. Mine store fingre er i veien! >^<

Ellers et bra spill som du burde prøve ut om du kjeder deg i jula. Ja, man trenger internett.

#spill #youtube #smosh #mat #søtt #smultringer #app #spillapp #foodbattle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wolfie Mikachu

Wolfie Mikachu

16, Kongsberg

16år- liker anime/manga, cosplay og spill :3 Har verdens nussligste siberian husky, Frøya<3 lille ulven min det:3 Det jeg gjør for det meste nå? sløser bort tida med anime og youtube. Min youtube https://www.youtube.com/c/wolfiemikachu

Kategorier

Arkiv

hits